| SaraMaria627 a întrebat:

Bună, am 18 ani iar ai mei nu sunt de acord să dorm la iubitul meu, sunt cu el împreună de 3 ani și ceva, el își dorește foarte mult să dorm cu el dacă de mutat nu pot, ai mei îmi zic ca nu e normal și ca încă sunt pe bani lor cred ca își fac și multe griji în privința asta, au existat și conflicte în trecut despre băiatul respectiv, mici probleme peste care eu am trecut dar cred ca ai mei nu au trecut da au iertat multe mă doare ca nu ma înțeleg, mă doare ca nici prietenul meu nu mă înțelege, însă de nu voi reuși să rezolv ceva mă va părăsi, nu îmi doresc să îl pierd țin foarte mult la el, mai mult decât la mine, aș vrea să înțeleagă toată lumea, nu știu cum să fac pe plac la toți, sunt o fată educată care a ascultat mereu de ai ei și nu am ieșit niciodată din cuvântul lor, dar consider ca eu cresc și ar trebui să înțeleagă

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei ca parintii sa te ajute si sa fie de acord ASCULTA in totalitate de ei, ca ei sunt cei care conteaz ain viata asta, fiindca iubitii vin si pleaca.

| MistarGoGu a răspuns:

Se pare ca încă mai trăim in era întunecată a " stăpânilor "! Iar șantajul asta financiar " Ești pe banii mei " este și mai grotesc!
Paia ala ce prieten îți este dacă nu înțelege ca poate ai niște parinti mai dificili cu mentalitate de 1800!
Cauta ceva de lucru chiar și part - time dacă poți și inchide-le gura legat de partea financiara!
Vor sa te tina în casa lor pana la 70 de ani ...ai tai?

Răspuns utilizator avertizat