Fiind majora ai voie sa mergi, dar nu uita un lucru in cluburi vin si persoane serioase dar si persoane dubioase.
Nu este intelept sa mergi singura! Nu stii peste ce nenorociti dai acolo!
Nici eu care am mai mult de 18 ani sunt fost sportiv (sporturi de contact) si barbat nu am curaj sa merg singur seara intr-un club, unde pot fi 50 de cocalari pusi pe scandal! Pot fi am zis, nu ca neaparat doar asta se intampla in cluburi!
Dar inteleg, cand eram inca minor sa zic 16-17 ani mergeam in cluburi cu baieti si fete si nu ma gandeam ca acolo se pot intampla si lucruri rele!
Cand te maturizezi vezi si partea rea a lucrurilor nu totul roz, cu alte cuvinte incepi sa pui raul in fata si astfel poti evita anumite situatii, eu o numesc prevedere!
Parintii tai au dreptate sa isi faca griji!
Se pot intampla rele dar se pot intampla rele si ziua in amiaza mare, acum ai cei mai frumosi ani ar fi pacat sa nu te distrezi putin. Pe urma o viata intreaga tot vei munci ca altceva nu prea iti va ramane... spune asta parintilor si mai spune-le ca esti adulta si sa uite de grijile pentru tine ca stii sa-ti porti de grija si singura!
Vei fi observata singura, si daca ar fi sa puna cineva ochii pe tine ce faci cand iesi afara din club? Nu recomand, poate nu patesti nimic si iese bine, poate dai de un betiv care insista mult pe tine, nu se stie, parerea mea e ca oricum vei merge indiferent ce zicem noi daca iti doresti asa mult, tine cont ca in orice loc ai mers si te-ai distrat a fost despre oamenii cu care ai fost, nu locul in sine, daca a fost distactiv cu acel baiat nu inseamna ca va fi la fel de distractiv singura, e frumos seara cand ninge afara si va plimbati mai multi, dar daca te plimbi singura in aceeasi ninsoare frumoasa in 30 de minute esti in casa, devine plictisitor, asa si acum, intelegi unde bat, be safe.
Buna.In club nu se merge niciodata singur/a, indiferent ca esti femeie sau barbat.Parintii tai nu exagereaza deloc, dai tu dovada de cam prea multa naivitate si inca nu ai vazut destule stiri incat sa constientizezi frica fata de posibilele pericole.
Buna.In club nu se merge niciodata singur/a, indiferent ca esti femeie sau barbat.Parintii tai nu exagereaza deloc, dai tu dovada de cam prea multa naivitate si inca nu ai vazut destule stiri incat sa constientizezi frica fata de posibilele pericole.