| nicoleta_6301 a întrebat:

am 18 ani si as vrea un sfat din partea voastra.De 5 luni am un prieten e mai mare cu 4 ani decat mine. El nu e din Bucuresti, dar lucreaza aici si ne-am cunoscut la mine acasa pentru ca patroni lui stau langa mine.Problema este ca am o mama cam dificila.Cand i-am spus prima data de el. expresia ei a fost "unu mai aproape nu iti gaseai te duci la dalga". Unu cu masina nu gaseam. Ea nu vrea sa am o viata grea cum a avut si ea.Sa fac prostia sa ma marit de acum, pentru ca eu vreau sa ma duc acasa la prietenu meu sa o cunosc pe mama lui, iar mama mea nu ma lasa. Eu i-am spus ca daca ma duc un weekend la el acasa si vin inapoi nu inseamna ca gata m-am maritat, dar ea vorbeste cu bunica ii care sfaturi ca ce ar face in locul ei, ca ea nu poate decide singura. Alta fata in locu meu poate nici nu ii cerea voie pleca direct. El o cunoaste pe mama mea au vorbit, dar nu vrea sa ma lase.Am zis ca poate daca vorbeste el cu ea il cunoste mai bine si prinde un pic incredere in el, dar nu a mers. A inceput sa zica pe la rude ca e cam vechii prietenu meu altu mama ce mai stai cu el, las-o sa mai cunosca si alti baieti nu numai asta, o deranjeaza ca nu am iesit ca el in oras ca nu ma scoate.eu acum dau bacu, iar dupa vreau sa plec la mare cu el si i-am zis, ea ca foarte frumos din partea lui dar sa vedem.eu nu o mai inteleg, pe o parte imi zice sa gasesc un baiat care sa ma plimbe, iar pe o parte nuuuuu.Sincer nu mai stiu ce vrea.Cand vreau sa vorbesc cu ea ma face in asa fel incat ma baga la dubiiiiii si sa ma simt eu prost.Eu cred ca ma protejeaza prea mult, iar mie imi face rau. Daca nu ies acum la mare, la munte cu prietenu atunci cand vrea? eu il iubesc si el la fel dar nu stiu cum sa vorbesc cu mama despre asta ca, sa ma poata intelege.am uitat sa va zic ca sunt virgina, si ma protejeaza si din cauza asta.Cred.Nu mor daca mai astept ca nu ma controleaza nimeni.Cand simt eu ca a venit timpu o fac, acum nu ii cer mamei voie, ar fi penibil. Dar eu am vorbit cu el iar momentat nu fac nimic.si a inteles.va rogggggggggg un sfat urgent Am si eu nevoie de un pic spatiu liber al meu, ma simt prea legata de mama.

Răspuns Câştigător
| Buuff a răspuns:

Hai sa nu fim babosi si sa spunem mereu ca mama are dreptate.eu totusi cred ca si mamele sunt normale si mai gresesc.sti ce zic eu sa ii spui si ei ce ai zis aici "mai mama am 18 ani si stiu ca ma iubesti mult si vrei sa ai grija de mine.dar totusi nu mai am 5 ani am 18 ani.e varsta normala ca eu sa ma indragostesc.ai putina incredere.eu n-o sa fiu fericita daca toata viata am sa fac ca mama.ma duc, o cunosc pe mama lui si daca nu-mi convine plec. sunt fata destepta ai incredere in mine.eu cred ca ai reusi sa o convingi asa (da doar voi doua vorbiti intre 4 ochi).e om si cred ca poate intelege ...si daca nu fugi.pur si simplu pleaca de acasa cand te intorci te pedepseste si iar faci si doar n-o sa-ti faca toata viata asa...(scuze daca am greseli de ortografie dar am scris repede ) per cate-am ajutat. bafta iti tin pumnii :*:*:*:

3 răspunsuri:
| Vooortex a răspuns:

Buna. Din cate am inteles mama ta nu te lasa sa te intalnesti cu prietenu'. Ai 18 ani dar asta nu inseamna ca le stii pe toate. Mai intai cunoaste persoana de langa tine mai bine inainte sa iei o decizie. Eu zic deocamdata ( subliniez deocamdata) sa o asculti pe mama ta ca ea e trecuta prin multe si cere-i mai multe sfaturi si fa-o sa inteleaga ca esti la o varsta la care trebuie sa ai un prieten. Asta e sfatu' meu, daca e bun trateaza-l ca atare, daca nu...

Am avut nevoie de multa rabdare sa citesc textu' asta. Data viitoare incearca sa scrii mai pe scurtbig grin. Pa pa, succes in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia este ca nu stiu de ce sunt mamele asa,stii ca eu nu am problema din cauza asta am din alta cauza din mici conflicte,eu sincer nu stiu ce au unele mame i-ati unul cu banii,dar fericire nexam,te si inseala,te si batel,mie sincer mi se pare un baiat ca lumea iubitul tau, nu stiu ce are mama lui impotriva lui,pacat ca nu se stie niciodata poate tu te potrivesti cu baiatul asta sa puteti sa aveti o viata plina de bucurii,de fericire,de impliniri,de nelipsuri din toate privintele, eu oricum te sfatuiesc sa o lasi sa vb si u sa te uiti la el si sa nu o asculti, vedeti de bac si de faculta daca vrei si de iubitul tau

| nicoleta_6301 explică:

Scuze daca am scris cam mult, dar trebuia.Si mama ma lasa sa ma vad cu el, dar eu simt ca vrea sa ma protejeze prea mult si nu le stiu pe toate e logic, dar cateodata si ele gresesc (mamele).Cum sa ma descurc in viata daca nu ma lasa sa invat din propriile greseli?