Hai sa nu fim babosi si sa spunem mereu ca mama are dreptate.eu totusi cred ca si mamele sunt normale si mai gresesc.sti ce zic eu sa ii spui si ei ce ai zis aici "mai mama am 18 ani si stiu ca ma iubesti mult si vrei sa ai grija de mine.dar totusi nu mai am 5 ani am 18 ani.e varsta normala ca eu sa ma indragostesc.ai putina incredere.eu n-o sa fiu fericita daca toata viata am sa fac ca mama.ma duc, o cunosc pe mama lui si daca nu-mi convine plec. sunt fata destepta ai incredere in mine.eu cred ca ai reusi sa o convingi asa (da doar voi doua vorbiti intre 4 ochi).e om si cred ca poate intelege ...si daca nu fugi.pur si simplu pleaca de acasa cand te intorci te pedepseste si iar faci si doar n-o sa-ti faca toata viata asa...(scuze daca am greseli de ortografie dar am scris repede ) per cate-am ajutat. bafta iti tin pumnii :*:*:*:
Buna. Din cate am inteles mama ta nu te lasa sa te intalnesti cu prietenu'. Ai 18 ani dar asta nu inseamna ca le stii pe toate. Mai intai cunoaste persoana de langa tine mai bine inainte sa iei o decizie. Eu zic deocamdata ( subliniez deocamdata) sa o asculti pe mama ta ca ea e trecuta prin multe si cere-i mai multe sfaturi si fa-o sa inteleaga ca esti la o varsta la care trebuie sa ai un prieten. Asta e sfatu' meu, daca e bun trateaza-l ca atare, daca nu...
Am avut nevoie de multa rabdare sa citesc textu' asta. Data viitoare incearca sa scrii mai pe scurt. Pa pa, succes in continuare
Chestia este ca nu stiu de ce sunt mamele asa,stii ca eu nu am problema din cauza asta am din alta cauza din mici conflicte,eu sincer nu stiu ce au unele mame i-ati unul cu banii,dar fericire nexam,te si inseala,te si batel,mie sincer mi se pare un baiat ca lumea iubitul tau, nu stiu ce are mama lui impotriva lui,pacat ca nu se stie niciodata poate tu te potrivesti cu baiatul asta sa puteti sa aveti o viata plina de bucurii,de fericire,de impliniri,de nelipsuri din toate privintele, eu oricum te sfatuiesc sa o lasi sa vb si u sa te uiti la el si sa nu o asculti, vedeti de bac si de faculta daca vrei si de iubitul tau
Scuze daca am scris cam mult, dar trebuia.Si mama ma lasa sa ma vad cu el, dar eu simt ca vrea sa ma protejeze prea mult si nu le stiu pe toate e logic, dar cateodata si ele gresesc (mamele).Cum sa ma descurc in viata daca nu ma lasa sa invat din propriile greseli?
misauratcuviata întreabă: