anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si nu am piept deloc!:I(((( PLZZ ajutati-ma si pe mine.Am auzit niste lucruri cu cirese vara de la o fata. oricum nu am incercat ca nu mai stiu cum era. Dar va rog sa-mi dati si mie sinte sfaturi. Ce sa fac?! FUNDA

Răspuns Câştigător
| Andreea_5313 a răspuns:

Sunt medicamente pe baza de marar la farmacie, concepute special pentru cresterea sanilor.
Bafta!:*

2 răspunsuri:
| Static a răspuns:

Vrei sa spui sani? Draga nu exista nimic care sa faca sanii sa creasca natural? Imi pare rau insa trebuie sa astepti, iar daca te gandesti la chirurgie plastica pentru anii, e o mare prostie, siliconul in san poate produce cancer. Asa ca incearca sa nu mai porti sutiene daca ai sani mai mici deoarece sutienul ti le lasa. Asa este adevarul, scuzewinking.

| bogdanmk29 a răspuns:

Stiu ca multe fete sunt complexate de marimea sanilor insa eu unul nu sunt inebunit de sanii mari daca ii poti cuprinde cu mana sunt excelenti si daca este adaugat si o silueta subtirica +un fundulet mic si sexi totul e ok. Daca cineva este sa te iubeasca mai bine sa te iubeasca pentru sufletul tau nu pentru sanii tai stii frumusetea este trecatoare iar o data cu ea se duce si iubirea celui care te-ar iubi pentru ca arati "trasnet"