E clar ca pc-ul a devenit un fel de drog pentru tine si te acapareaza in totalitate. Ti-ai format niste obisnuinte pe care le vei putea schimba doar cu multa vointa. Sfatul exact asta ar fi:"sa-ti bagi mintile in cap"adica sa incerci sa nu mai deschizi laptopul cand vezi ca nu te poti concentra.Mai bine fa o vizita, o plimbare care sa te invioreze, rupe monotonia.Chiar daca esti foarte obosita nu mai dormi ziua pentru a-ti putea regla si programul de somn. Poti cere si ajutorul psihologului scolii.Succes la invatat!
@Geopardy: poate daca termini facultatea ajungi la maturat strazi iar daca ai pile, bani ajungi sa ai un job fain sau de ce nu sa nu mai muncesti, sa ai propria ta firma. La mine in liceu, au fost colege care au invatat constant si au luat note mai mici decat alti colegi/colege care veneau rar pe la scoala sau de unii care nu scriau nimic la ore. Stii cum se zice? Prost sa fii noroc sa ai!
PS. Nici eu nu eram constient de examenul asta, dar m-am apucat serios de invatat din luna mai si am recuperat. Daca ai vointa si iti propui ceva e imposibil sa nu reusesti! Succes mai departe!
Gandeste-te asa daca nu iei bacu' ajungi la Maturat daca il iei ajungi ceva decent vanzatoare sa zicem