| Deny98love a întrebat:

Am 18 ani si sunt însărcinată. Prietenul meu are 33 de ani si amândoi ne dorim mult acest copil. Momentan sunt insarcinata in 2 luni si as naște undeva in Martie/Aprilie. Financiar prietenul meu ne poate întreține atât pe mine cât si pe copil. Singura problema este ca in toată încep clasa a12a. Îmi doresc sa continui studiile, însă vreau sa procedez așa cum este mai bine. Cum credeți ca ar trebui sa procedez sa îmi îngheț anul școlar sau doar semestrul al doilea? Vreau sa stiu dacă ați mai întâlnit situații similare si cum s-au soluționat acestea. Mulțumesc!

46 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Ce dracu e neregula cu lumea...

| Michaela89 a răspuns:

Numai pareri rautacioase pe aici. Nu iti spun ca ceea ce faci e corect, insa oricum nu mai poti da timpul inapoi. Continua sa inveti, bacul il poti da oricand, dar NU renunta la studii, orice ar fi. Poti ingheta tot anul, daca nu te simti in stare ca-l poti finaliza, dar eu zic ca vei avea timp pentru amandoua, asta daca parintii si tatal copilului sunt alaturi de tine. Ai grija de tine si de copil, e timp pentru toate si nu lua decizii pe care sa le regreti!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Michaela89):

In mintea ta, ce crezi ca merita? Laude?

| Michaela89 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Nu, bineinteles ca nu. A gresit, acum e tarziu... De ce sa omoare bietul copil pentru ca a fost inconstienta? Cu ce a gresit el? Daca isi doreste cu adevarat sa invete, o poate face, indiferent de circumstante.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Michaela89):

Da, daca e fata inteligenta. Dar daca era inteligenta nu ramnea insarcinata la 18 ani cu un ratat care poate sa ii fie tata.

| NH4OH a răspuns:

Du-te în primul semestru, dacă vrei să dai bacul, bineînțeles happy

| Nitunitu a răspuns:

Prietenul tau ar cam trebui sa devina sotul tau.
Propune-i tu asta, vad ca el nu da semne.

Orice ar fi pastreaza-ti puiutul.

Sarcina usoara!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Nitunitu):

Imi si imaginez ce casnicie frumoasa ar fi.

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Cica: propune-i tu asta rolling on the floor)
Mor

| UnBroken2016 a răspuns (pentru whatevernvm):

De ce nu domne? Ce e mai romantic decat una de 18 ani, insarcinata, care iti spune ca vrea sa ii fi sot de nu te da in judecata? Sexy

Ii ia si inel gen?

| Nitunitu a răspuns (pentru UnBroken2016):

Bunica mea a fost mai mare decat bunicul meu cu 30 de ani si au stat impreuna pana la moarte.

S-au luat cand ea avea 62 si el 32, ea la 62 arata de 35-40 maxim

| Nitunitu a răspuns (pentru whatevernvm):

A bate un apropo nu inseamna unde te-a dus pe tine mintea.

E usor sa fi rea?

| whatevernvm a răspuns (pentru Nitunitu):

WTF

Aha.

WTF era pentru faza cu bunica ta care avea barbat cu 30 de ani mai mic, ma face sa am speranta ca lumea nu e prajita doar in zilele noastre si exista asa ceva dintotdeauna. Inca mai am speranta

E usor sa fiu rea. Sa vedem daca-mi gasesc barbat, cred o sa fie nevoie sa-l cer eu la cat de rea sunt, ma pun si in genunchi

Nu este nevoie sa iti exprimi fanteziile sexuale in postarea asta, bunicii mei s-au iubit si pe vremuri era altfel. Cel putin nu se faceau atatea intreruperi de sarcina, era rusine pentru o fata sa mearga despuiata pe strada sau sa isi piarda floarea inainte de casatorie.

Daca esti o tipa 'cool, fashion, trendy, sexy, hot' nu ma introduce in lumea ta bolnava.

Eu inca mai cred ca terra poate fi un loc cu armonie, cu legi divine respectate plina de pace si fara multe pacate.

Numai o persoana nebuna poate fi sexy si hot? Ce ma mai mir ca majoritatea din religiosi divorteaza din cauza sexului. Nici nu vreau sa imi imaginez 10 de ani de sex doar in pozitia misionarului.

Da, era rusine. Din cauza mentalitatii asteia comuniste bolnave s-a dus societatea dracu. Nu te introduc in lumea mea bolnava, vad ca tu te lauzi cu romantismele dinte bunica ta si bunica tu care seamana cu tema secundara din American Pie cand unu de 18 ani si-o trage cu maicasa altuia. Macar nu ne mai scarbi cu astfel de imagini

Urmeaza sa faci o poezie si despre cat de pacatoasa sunt si eu sau ce?

"Stifler's Mom" laughing

Da frate... laughing) Iti jur ca numai asta aveam in minte cand am citit aia cu 60 de ani care arata de 40, imi vine sa ma sinucid

App Nitule. Serios, de acum in colo lasa detaliile astea pentru prietenii tai sau alte persoane. Dar e exagerat de ciudat sa spui chestiile astea despre bunicii tai.

Si la aia era mai bine. Ala avea 18 ani ( in "realitatea" filmului ) si ea vreo 40 nu mama dracu 32 cu o baba.

Da, era un caz fain. Dar daca te intrebi vreodata de ce a iesit individul asa, uita-te in istoricul familiei lui cu care se lauda.

Saracu Nitu, l-am speriat ca nici nu a mai dat pe aici straight face

Imi face o poezie

Si pentru tine e un loc in Rai.

Daca iti spuneam ca intre bunici mei a fost o diferenta de varsta si punct erai mai fericita?

Crezi ca daca ma insulti sau incerci sa batjocoresti esti ridicata in slavi?

Din aceasta cauza nu mai comunicati oameni cu oameni.

Prietenii tai se poarta cu tine cu buna, pa si e foarte frumos asa pentru ca critici la tot blocul daca auzi ceva mai neobisnuit decat lucrurile robotizate.

Gen:

Am fost la scoala, la serviciu, m-am uitat la un film, etc...

Eu vreau sa ii spun fetei de 18 ani sa isi pastreze copilul si sa fie fericita cu sau fara iubitul ei. Nu se stie ce intentii are el, poate o iubeste mult si daca voi va impotriviti la asta si sunteti de acord cu un avort sunteti pe drumul cel cool.

Am iesit cu u scop bi e definit, sa imi traiesc viata ca si tine printesa. Daca te crezi superioara lauda-te cu ce schimbi tu lumea din jurul tau in bine.

O greseala o poti face, o poti repeta, dar poti si invata din ea.

Important e sa ii ajuti pe ceilalti sa nu faca aceeasi greseala pe care ai facut-o tu.

Daca vreau sa spun ceva spun, chiar daca uneori poate gresesc, decat sa fac misto de oameni sau sa le induc o stare de tristete, mai bine ca mine.

Vad oameni care sufera, tineri in general si come tarii de genul "sinucide-te". In secu da aceea imi dau seama ce fel de creatura fara respect si sentimente se afla in spatele pc-ului.

Toti vrem sa mostenim Raiul, dar nu suntem in stare sa salvam alte vieti?

Trezirea la realitate, in pragul mortii tot ce ai experimentat pe terra devine ceva trecut si iti vei fi dorit sa fi facut numai bine...

Macar daca nu puteti ajuta, taceti si nu mai criticati oamenii.

Mai rau ca haita de hiene pe o caprioara au ajuns unii...

Imi pare rau dar si de voi trebuie sa avem grija, deci iubeste-ma, injura-ma, nu pot sta suparat pe tine.

Iarta-ma daca am vorbit ceva la nelocul lui sau te-am deranjat.

TEapa. Doar se gandea ce sa spuna baiatul.

Mai va iubesc oricum ati fi pentru ca faceti parte din familia mea. Fa-ti arborele genealogic pana la Adam si Eva si vezi daca te mint.

Prefer sa ma trag din maimute decat aceleasi persoane ca tine. Fara suparare

Da, prietenii mei ma cred o pacatoasa, de fapt nici nu am prieteni ca inca nu mi-am castigat biletul spre rai. Cat mai ai de gand sa debitezi si raspandesti cancer pe TPU?

Yea. Se gandea la replici despre mantuire. and she's buying a stairway to heaven

Ca-n-cer. Frumos spus, bravo.

Spune-le asta bolnavilor in faza finala sa vezi ce te simti tu ca-n cer dupa

Bolnavii in faza finala au de facut doua lucruri.

! se intorc cu fata spre Iisus Hristos si se pregatesc cu inima deschisa si impacati cu tot ce a fost pe pamant pentru ei pentru plecare catre Rai sau
isi deschid sufletul catre Iisus Hristos, se confeseaza si regreta din toata inima tot ce au facut rau pe lumea asta, ii mai cer o sansa lui Iisus si spun cu tarie pentru ce vor sa mai traiasca si sa indrepte anumite lucruri.

Rugaciunile sunt ascultate, dar oare multi se roaga cu inima si cand le pare rau de ceva plang cu sufletul?

Cand plangi cu sufletul ai impresia ca mori si nu poti, atat de mult de doare...

Casa in Rai ti-o faci cu fapte bune pe pamant din dragoste, cu inima deschisa si fara sa astepti nimic la schimb.

Dec fiecare data cand ai facut o fapta buna, in Rai s-a format o bucata de lemn care s-a pus la baza casei tale de acolo.

Nimeni nu stie de cat de multe bucati de lemn ai nevoie, trebuie sa iti creezi un stil de viata in care sa fi tu pentru altii mai mult decat pentru tine.

Hai sa te intreb ceva, daca tu ai avea ocazia sa salvezi pe cineva de la moarte ai face-o sau nu? Indiferent de consecinte, un strain total, o persoana care nu are nici o treaba cu tine. Ai face-o?

Nu sunt inca atat de masochista. O sa ard usor in iad. Daca mai citesc un replay de la tine ma sinucid

Nimeni nu e atat de superficial incat sa spuna ca si-ar da viata pentru cineva necunoscut cu buna stiinta si intentionat. Oricat de credincios si spalat pe creieri cu mantuirea si aproapele ai fi, in momentul ala actionezi din instinct si te aperi tot din instinct.

Oameni diferiti, mentalitati diferite.

Ma duc sa ma uit la un film, ne mai auzim si maine daca mai esti pe aici.

Noapte buna!

Ca sa faci 10 ani sex trebuie sa ai si partenera nu un antebrat puternic.

Tu stii mai bine a? rolling on the floor

Esti glumet!

Mersi mersi.

| GeorgeBerbec a răspuns:

Naste apoi contiinui studiile. E ok inveti mai prost si le faci pe amundoua. Copilul lasa-l cu maicata sau gasesti tu pe cineva

| Deny98love explică:

In toamna *