| Ieusântanalfabet a întrebat:

Bună, am 19 ani îmi puteți spune ce trebuie sa fac sa devin un bărbat top? Cum să-mi găsesc motivația sa ma duc la sala sa fac bani?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La ce sala faci tu bani?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pui mana si inveti sa ai un loc bun de munca sau o afacere si atunci ai sa faci si bani

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca te apuci sa cauti pe Youtube gasesti sute de videoclipuri despre cum sa faci bani si sa ai succes.Multe sunt doar clickbait, dar te descurci tu.In acelasi timp, fereste-te de cursurile acelor masculi alfa care traiesc doar din asta.

| Sophieka a răspuns:

Deci tu vrei sa devi un bombardier...Pai cred ca deja esti pe drumul acela.

| anonim3247 a răspuns:

La 19 ani nu ai ce să faci ca să devi ca ăia de 30 - 35 de ani care sunt realizați și cu bani și au și ce femei vor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna motivatie e sa stii ca nu o sa ai ce manca, nu o sa ai cu ce sa-ti platesti facturile si ca parintii nu vor fi dispusi sa te intretina toata viata. Mai vrei?

| VelicanEmilia a răspuns:

"Barbat top"? Invată, gaseste-ti de munca si o sa ai si bani. Lumea nu apreciaza puturosii, oricat de plini de muschi ar fi ei. Sunt o gramada de bombardieri biness, deja nu mai avem nevoie de ei. Nimeni nu iti da bani degeaba doar pentru ca esti tu frumos.

| powerpuff25 a răspuns:

Începe cu ceva de jos dacă n ai studii. Gen vânzător, ospătar etc. Permiteți un venit din care sa ți plătești sala care e maxim 200 de lei pe luna. Depinde dacă stai cu părinții, dacă nu e mai nasol ca trebuie sa ți plătești și chiria utilitățile etc. Schimbarea e in tine și absolut nimeni nu o sa vina sa te tragă de mâneca din pat sa te duca la munca, la sala.