Legal, Politia nu are ce-ti face.
Moral, e bine sa te intorci la ai tai, că nu te poti intretine singură.
Hotelu are voie să zică dacă sunt aici la ei sau?
Mă obligă și mă bate să stau cu cineva care nu vreau
Nu are cum Sâte oblige sub nici o formă să stai cu un bărbat pe care nu țil dorești in viața ta. Poa să fie și părinți tăi și cine o fi că femei ai tot dreptul să-ți alegi bărbatul pe care ți-l dorești alaturi de tine ai alaturi de viața ta cu pe ăla care ți-l vrei tu nu care ți-l vrea părinți tăi sau cercul tău de prieteni sau mai știu eu ce bolnavi ai pământului inventează ei "legile" lor bolanave care obligă fetele femeile sa ia de bărbați pe cine vor ei și nu pe cine își dorește acea fată așa ceva este groaznic groaznic de rău să-ți petreci toată viața alături de un bărbat care nu țil l-ai dorit tu și țil dorești părinți tăi...
Nu sunt fata sa se înțeleagă de acum -_-nu-mi place glumele cu geyisme abțineți daca începeți cu așa glume că voi o cereți eu v-am zis.
Dacă mă duc la poliție și le explic situația să pot sta în pace mă obligat și mă bătut să mă căsătoresc la 16 ani am făcut și un bebe am primit mai multe agresiuni sexuale din parte fostul iubit când eram virgină și mă băteau și mă amenințau mi-o șters toate probele și pozele care l-am făcut ca am vrut să plec am sta 2 ani în bătăi și amenințări și nebuniile lor aș dori să mai știu dacă aici la hotelul ăsta unde sunt are dreptul legal să zică ca sunt aici sau cu cine sunt?
Nu ti se intampala NIMIC, fiindca esti majora si poti face ce vrei.
Hotelul nu va da informatii nimanui, iar Politia daca vine poate sa afle dar la rugaimtea ta, poata sa tina secret.
Ai puterea de-a alege ca femeie cu ce băiat si bărbat îți alegi viața să-ți împarți cum dorești părinți tăi după vârsta de 18 ani pot zice și face ce vor ei tot tu alegi ce faci cu viața ta și cu ce bărbați sau băieți te vezi o dată ce ai îndeplinit 18 ani îți asumi orice responsabilitate ca femei sau ca fata sau că Domnișoară poți munci lega și să-ți porți de grijă dacă asta îți dorești și vrei tu bine înțeles nimeni nu te poate obliga în privința la absolut nimic...
La hotel este mai scump pe lună decât o chirie daca ai bani de hotel mereu tu ști cel mai bine.
It mulțumesc foarte mult așa persoane trebuie mai mult pe pământ o fost amenințări cat morale și fizic am șters pozele cu probele care le-am avut păi cum că mă băteau și că mă obligat să stau cu cineva Mai am doar o mică poză d-aia nu-i nu știu ce doar o vânătaie pe mînă era frică ca poliția să nu mă creadă și să mă duc înapoi la ei de aia întreb pot să mă duc înapoi la ei sau nu au dreptul să mă ducă că n-aș vrea să știe nimeni unde mi-s
îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat intelectualitatea de-a descifra ce ai scris aicia.
Mergi la poliție urgent arătai vânătăile și spune-i cu te-a violata și te-a maltarat și tea și bătut și ținut cu forța în casă și te-a bătut și pe tine și pe copiil ai înțeles? Așa sa faci îi mănâncă pușcăria pe toți ăla nu-i "bărbat"tău și violator care își atinge fanteziile lui sexuale bolanave cu tine o sa ai o viață....cu așa "om"...
Mi-e frică dacă mă găsește și iese mai rău aș vrea numa să fiu uitată cine mă poate ajuta să contactăm poliția ca vreau să stau singură și să îm văd de viață ca am trecut prin mult m-a violat și după îm zicea ca el ie bărbat și are pofte și de astea aș dori doar să stau singură nu am nu știu ce bani când mi se termină bani unde mă duc ce fac aș vrea să uite toți de mine mă puteți ajuta vă rog eu nu-s mai vânătă pe corp ca au trecut două săptămâni dacă am vrut să plec m-o amenințat că mă omoară și ca dacă plec tot mă găsește ca ei au contacte la poliție și nu știu ce?
Păi da n-are cum Sâte găsească dacă nu le spui tu unde ești de unde să știe el unde te afli tu n-are cum... Mergi la poliție urgent ia copilul cu tine și spune-le cum te bate cum te înjură cum te violează cum îți maltratează viața și copilul cum își bate joc de tine când vrea el când vrea el cum se folosește de corpul și trupul tău când vrea el și când are el cheful... Mergi la poliție urgent
Dacă există din partea unui membru din familie agresiuni fizice și verbale și Doamne Dumnezeule ferește și amenințări cu bătăi și scandale și Doamne Dumnezeule ferește nu moartea nici să nu ta gândești să stai pe gânduri fugi la poliție nimeni Absolut nimeni nu are niciun drept să-ți dea măcar o palmă mai ales Sâte bată Sâte amenințe fugi la poliție nu la hoteluri că rămâi și fără bănuți mergi la poliției urgent ăia nu-s "familie" si animale bolnave turbate care nu-și doresc o viață normală si o viață ca în junglă Cu bătăi scandale certuri....nai vrea sa ști câte răutate și dușmânie zace în uni "oamenii" cu fel si fel de fețe...
Poliția nu poate face nimic în legătură cu problema deoarece ești o persoană majoră, dar ar fi bine să vorbești cu părinții tăi
Buna! În general, hotelurile respectă confidențialitatea și nu ar trebui să furnizeze informații personale despre oaspeți altor persoane, inclusiv membrilor familiei, fără consimțământul explicit al oaspetelui, indiferent de vârsta acestuia. Aceasta este o practică obișnuită în industrie pentru a proteja intimitatea și securitatea oaspeților.
Cu toate acestea, politicile pot varia între hoteluri, iar în situații de urgență, un hotel ar putea decide să facă excepții. Dacă nu dorești ca hotelul să furnizeze informații despre tine altor persoane, inclusiv membrilor familiei, este bine să informezi recepția hotelului despre această preferință la momentul cazării.