Nu trebuie sa iti incepi viata sexuala decat daca gasesti persoana potrivita. Trebuie sa fii pregatita pentru acest pas si sa iti placa. Nu trebuie sa fie ceva facut din obligatie pentru ca vei regreta mai tarziu. Cel mai bine e sa gasesti un baiat care sa te iubeasca. Ar fi foarte frumos si ti-ai aminti de eveniment cu placere.
Nu te grabi ca fata mare la maritat! (ce-mi place expresia asta). sexul ca si orice alt lucru important din viata noastra se face cand te simti pregatita. chair daca prietenele tale si-au inceput viata sexuala nu inseamna ca tu trebuie sa faci acelasi lucru, daca te grabesti o poti face cu persona gresita si probail mai tarziu vei regreta.
Daca ai un prieten care te iubeste si reciproc si sunteti impreuna de ceva timp...si esti tu pregatita de ce nu!
Asta conteaza sa fi pregatita si acest pas sa fie facut cu o persoana pe care o iubesti si reciproc
Daca nu vrei sa fii virgina pentru sot da, ar fi cazul, dar eu nu as sta cu o fata fara himen.
Desi din clasa a6a fetele si-l cam pierd.
In viata totul se rezuma la decizii, dar oricum cred ca o s-a cam doara, caci himenul poate fi cam dezvoltat.
Dar nu uita caci esti cam raritate virgina la 19 ani si este un avantaj ff mare, o sa fie foarte romantic daca te-ar deflora cel cu care vei ramane pentru restul vietii, dupa aia mai ai timp sa experimentezi cu altii chiar daca esti cu el.
Good luck.
Consideri ca este la moda inceperea vietii sexuale? Eu asa vad. Fa-o cand esti tu pregatita.Si iti dau un sfat ca de la fata la fata! Prima data este ceva magic, trebuie sa fii pregatita mai ales psihologic.Si fa-o daca ai alaturi un baiat care te iubeste cu adevarat, ca sa nu regreti mai tarziu.Bafta
Frumos este sa te pastrezi pentru viitorul tau sot. Crede-ma ca te va aprecia foarte mult si te va respecta daca va sti ca ai asteptat pana te-ai casatorit cu el. Mai ales ca in vremurile astea putine fete mai vor sa-si pastreze fecioria pana la casatorie. Plus ca daca un baiat te iubeste cu adevarat te va astepta pana atunci. Un baiat care iti cere sa te culci cu el va putea oricand sa te paraseasca odata ce se va satura de tine si va gasi alta fata.
Toate la momentu potrivit
Daca tu crezi ca e bine, poti sa incepi
Dar ai grija cu cine
te sfatuiesc cu cineva la care tii, nu cu oricine
Ionela, viata sexuala nu trebuie sa ti-o incepi din curiozitate. Atunci cand vei intalni acea persoana care sa o iubesti si sa te iubeasca la randul sau, si o sa va simtiti pregatiti sa va daruiti unul celuilalt ar fi cel mai bine.
anonim_4396 întreabă: