Eu zic sa te mai gandesti.cand esti indragostita nu mai gandesti limpede, nu mai este tu cea adevarata.stiu,esti indragostita il iubesti cu adevarat, dar totusi...cred ca exagerezi umpic.acum totul e frumos, dar mai incolo ce va fi?!
Parintii tai nu gadesc corect, sunt nedrepti. Daca tu te-ai duce in China, iar aia te-ar respinge doar pentru simplul fapt ca esti romanca, cum ar digera parintii tai acest gest? Cam greu, nu? Detest persoanele care practica rasismul.
Stai linistita, nu te desparti de nimeni din cauza unui moft parintesc, daca tipul e -n regula toate-s bune si frumoase. Fa-o pe mama ta sa inteleaga chestia asta. Daca nu te intelege, urmeaza-ti instinctele, dar mare grija ce faci. Bafta.
Cred ca raspunsul la problema ta va vni cu timpul.Intotdeauna cand iesi cu el si te intreaba parintii tai unde te duci le spui adevarul. Probabil o sa vada ca nu vrei pe altcineva si vor fi de acord de dragul tau . Sa te ajute Dumnezeu > Mult succes
Imi pare rau ca nu pot sa te sustin, dar mama ta, are dreptate. Problema e ca daca-l iei pe el, iei si toata familia. Si daca peste ani nu va mai iubiti e mai greu sa te desparti de el, nu e ca si km te-ai desparti de un roman... Nu sunt rasista, din contra dar diferentele nu se vad acum pentru ca sunt acoperite de sentimente, se vor vedea in timp si vor durea... Pupici
Din nefericire multe fete se confrunta cu problema asta... am mai auzit intrebari de genu tot p acest site. dar sa revenim la problema spune-le parintilor ca intelegi ca iti vor binele dar nu etnia conteaza si fericirea ta daca tin la tine trebuie sa te respecte si sa iti respecte deciziiile esti mare dj. stii ce vrei de la viata. dar ai grija nu iti lua lumea in cap sa fugi de acasa sau chesti de genu doar ca sa fi cu el oricum pare un baiat de treaba pentru simplu fapt ca el a acceptat situatia stanjenitoare in care este pus de catre parinti tai si este bine asta dovedeste ca este bine crescut( un alt motiv care-l poti spune marintilor)
Geo2969686 întreabă: