Si care-i intrebarea...Defapt sti ce? Saruta-l fara rusine.Arata-i ca si tu il placi nu nu mai el.Implicate in relatia voastra nu mai sta si uitate la el ca la felu 12
Heii`
Uite ceva. Poate te ajuta.
http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y&feature=fvsr
Nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine, chiar daca nu stii sa saruti.La fel mi s-a intamplat si mie.sa nu stiu sa sarut.Nimeni nu se naste invatat.Atunci cand el incearca sa te sarute, lasa-l.Si totodata, lasa-te purtata de val.Nu trebuie sa stii sa saruti, ci trebuie sa te lasi condusa de el atunci cand te saruta.restul o sa vina de la sine.Nu e mare lucru o sa vezi, nu iti trebuie scoala ca sa inveti sa saruti.La fel am patit si eu.Prima data o sa ai emotii.o sa vezi,dar e o stare ff placuta,e ceva unic, mai ales daca tii la acel baiat, daca iti place
1. Nu trebuie sa iti fie rusine
2. Baiatul acela o-sa te placa asa cum esti nu o sa zica dupa ce va sarutati a gt mi-am facut damblaua papa iti dau papuci nu pentru ca daca si tu tii la el si el la tine o sa te placa asa cum esti
3.Cand mai intri pe TPU sa imi zici daca te-ai sarutat cu el; D
Riscate altfel nu sa inveti niciodata gandeste-te ca viata e ca mersul pe role, daca ai sa cazi sanut fie frica ridicate si mergi din nou altfel, altfel daca ai sa le pui deoparte, va fi prea tarziu sa inveti, riscate ca nu ai nimic de pierdut si tine minte ceea ce nu te ucide te face mai puternic
Eu spun sa il saruti. Nu trebuie sa iti fie rusine, pentru ca te vei descurca cu siguranta. Crede`ma, totul vine de la sine. Si mie mi-a fost frica la inceput, dar daca esti cu baiatul potrivit si te simti bine cu el, nu are ce sa mearga prost
Bafta! >