Întrebare recomandată | Step_3834 a întrebat:

Buna am 2-3 colegi care tot rad de mine mi-au pus o porecla care ma ca deranjeaza si tot rad de mine fac tot felul de glume proaste inventeaza chestii stupide va rog spuneti-mi ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| anutzica001 a răspuns:

1. daca iti sunt prieteni vor intelege daca le spui ca nu iti place ( cand faci asta sa nu ii faci prosti) si ca te deranjeaza
2. daca 1 nu merge atunci nu ii baga in seama fii foarte serios si nu mai vorbi cu ei decat atunci cand te striga pe nume, daca iti spun in fata porecla... uitate la ei de parca te-ai uitat prin ei.
o sa vezi o sa le treaca pentru ca atunci cand ei te fac intr-un anumit fel si vad tu reactionezi brutal tu le faci pe plac pentru ca asta asteptau de la tine sa fii serios

5 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună Dragoș. Colegii tăi se manifestă ca mulți tineri din ziua de astăzi, cred că dacă o fac pe deștepții vor fi mai apreciați. Eu spun să nu pui la suflet răutățile lor, să nu le răspunzi cu aceeași monedă, să îi ignori. Dacă nu mai poți, nu intra în polemică cu ei, poți să le spui că dacă asta se pricep cel mai bine să facă nu au decât să contiue... Cu timpul, te vor lăsa în pace. Mari succese!

| Liviu a răspuns:

Ai 2 solutii
Ori le spargi capu
Ori accepti sa continuue'
Eu i-am lasat sa continuue
Au continuuat si la liceu
Incepusem sa chiulesc doar sa numai ii vad
Daia am ramas cu 9 clase'
Din cauza la niste copii inapti care nu ii suportam
Preferam sa ma plimb prin oras sau sa beau o bere 2 decat sa ma duc sa ma cert cu ei
Devina insuportabil
Ori pui mana si ii bati ori suporti
Mereu ai de ales.
Sau plateste pe cineva sa ii bata'
Cum am facut eu in a 8rolling on the floorDe lau batut pe unu de lau gasit toti draci
Dupa numai se lega de mine lolhappy

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru Liviu):

Asa am patit si eu.Pana nu i-am luat la bataie nu s-au lasat.

| Vanity a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa ii bagi in seama, indiferenta doare...

| Step_3834 explică:

Multumesc pentru tot si tie imperia, liviu si anutzicasi fish mersi la toti o sa incercwinking