anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 2 intrebari pentru voi:
1)Va place de Justin Bieber?
2)De ce?

Răspuns Câştigător
| Izzy12 a răspuns:

1) Da chiar sunt o fana nu-mi pasa de ce spun alti ca e gay si nust ce macar sa ajunga ei ca si el love struck.
2) Pt ca are o voce foarte frumoasa si are niste melodii coll. Deci pur si simplu il adorrrr.
Daca vrei sa vb uite id`ul meu : deea. xd18 Fundita daca vr love struck

22 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună!
1. Nu sunt fană dar nici nu pot spune că îl urăsc.
2. Pentru că nu mi se pare un artist în adevăratul sens al cuvântului.

| SashaGirl a răspuns:

1)Il urasc! 2)E un bou!

| anonim_4396 explică (pentru SashaGirl):

Te crezi asa desteapta incat sa il insulti e un cantaret celebru nu ca tine o pustoaica care scoate din gura doar porcarii

| SashaGirl a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ma as fi curioasa sa te intreb cati ani ai sa vb asa daca nu imi pl dai nimic de raportat ok mi-am spus parerea ok nu asta cerea intrebare si nu imi zici mie pustoaica obsedato

| anonim_4396 explică (pentru SashaGirl):

Imi dai i-dul tau? fata

| persoananepotrivita a răspuns (pentru SashaGirl):

Ok.te inteleg, nici ea nu trebuia sa iti vorbeasca asa, dar tu nu ai dc sa-l insulti pe justin bieber.
acum sincer te-as intreba:dc il urasti si dc l-ai facut bou?
argumentaza.:d peace!

| SashaGirl a răspuns (pentru persoananepotrivita):

De aia ca sa intrebi tulaughing...l-am facut asa deoarece nu canta frumos si ca schimba fetele ca ciorapitongue...Nu era clar!

Schimba fetele ca ciorapii? rolling on the floorrolling on the floormai vezi k nu stii nimic? k daca stiai cate a avut nu mai comentai...a avut putine...
si daca nu iti place cum knta.e ok fiecare cu gusturile lui...dar nu trebuie sa-l faci bou...k asa poate sa-ti spuna si tie cineva pentru ca nu ii place cum arati.asa ca shut up happy

| SashaGirl a răspuns (pentru persoananepotrivita):

Mai am o gramada de motive ok

Nu se vede happy dar hai k nu am chef sa continuiwinking

| anonim_4396 explică (pentru persoananepotrivita):

Hei salut cred ca nici tie nu-ti place de amyana55 nici mie il tot insulta pe Justin Bieber mie imi place mult de el dar tie? daca vrei sa vorbim mai multe asta-i i-dul meu mazar.adelina

| persoananepotrivita a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba k nu-mi place.sunt satula de oameni k ea...in fine.si app ti-am lasat id-ul.am vazut k mi-ai dat add...dar intram la ore diferite! :Xpeace! JB

Stii engleza?

Da

| flory9787 a răspuns:

1)Nu este favoritul meu happy
2 )Dar imi place cum canta happy

| Alexaaa1 a răspuns:

Hmmmhappy. 1) Da 2) E simpatic. Si s.a schimbat ft mult in ultimul timp :p.

| anonim_4396 explică (pentru Alexaaa1):

Cum adica s-a schimbat in ultimul timp

| Alexaaa1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai arata mult mai matur si parca gandeste altfel...adica eu ma uit la interviurile luithinking pnm mie asa mi se parehappy si clar vocea i s.a schimbat! banuiesc ca ai observat si tu happy.:*

| persoananepotrivita a răspuns:

1)Da. Imi place foarte mult. Sunt o mare fana. Am cele doua albume ale lui, cartile si multe postere. E superb! happy
2)Canta foarte frumos, arata bine. Acum s-a mai maturizat si e foarte frumos si vocea la fel.
app am o intrebare pentru cei care il urasc: De ce il jigniti?

Fat-o esti tare imi dai i-dul tau

Noanamaria@yahoo.es
happy

| LaryBizzle20 a răspuns:

Pentru ca e cel mai talentat, destept, adorabil, frumos, amuzant, dragut si mai popular baiat din lume! He is my idol and I'm BELIEBER forever!

Întrebări similare