1) Da chiar sunt o fana nu-mi pasa de ce spun alti ca e gay si nust ce macar sa ajunga ei ca si el .
2) Pt ca are o voce foarte frumoasa si are niste melodii coll. Deci pur si simplu il adorrrr.
Daca vrei sa vb uite id`ul meu : deea. xd18 Fundita daca vr
Bună!
1. Nu sunt fană dar nici nu pot spune că îl urăsc.
2. Pentru că nu mi se pare un artist în adevăratul sens al cuvântului.
Te crezi asa desteapta incat sa il insulti e un cantaret celebru nu ca tine o pustoaica care scoate din gura doar porcarii
Hai ma as fi curioasa sa te intreb cati ani ai sa vb asa daca nu imi pl dai nimic de raportat ok mi-am spus parerea ok nu asta cerea intrebare si nu imi zici mie pustoaica obsedato
Imi dai i-dul tau? fata
Ok.te inteleg, nici ea nu trebuia sa iti vorbeasca asa, dar tu nu ai dc sa-l insulti pe justin bieber.
acum sincer te-as intreba:dc il urasti si dc l-ai facut bou?
argumentaza.:d peace!
De aia ca sa intrebi tu...l-am facut asa deoarece nu canta frumos si ca schimba fetele ca ciorapi...Nu era clar!
Schimba fetele ca ciorapii? mai vezi k nu stii nimic? k daca stiai cate a avut nu mai comentai...a avut putine...
si daca nu iti place cum knta.e ok fiecare cu gusturile lui...dar nu trebuie sa-l faci bou...k asa poate sa-ti spuna si tie cineva pentru ca nu ii place cum arati.asa ca shut up
Mai am o gramada de motive ok
Nu se vede dar hai k nu am chef sa continui
Hei salut cred ca nici tie nu-ti place de amyana55 nici mie il tot insulta pe Justin Bieber mie imi place mult de el dar tie? daca vrei sa vorbim mai multe asta-i i-dul meu mazar.adelina
Nu e vorba k nu-mi place.sunt satula de oameni k ea...in fine.si app ti-am lasat id-ul.am vazut k mi-ai dat add...dar intram la ore diferite! :Xpeace! JB
Stii engleza?
Da
Cum adica s-a schimbat in ultimul timp
Pai arata mult mai matur si parca gandeste altfel...adica eu ma uit la interviurile lui pnm mie asa mi se pare si clar vocea i s.a schimbat! banuiesc ca ai observat si tu .:*
1)Da. Imi place foarte mult. Sunt o mare fana. Am cele doua albume ale lui, cartile si multe postere. E superb!
2)Canta foarte frumos, arata bine. Acum s-a mai maturizat si e foarte frumos si vocea la fel.
app am o intrebare pentru cei care il urasc: De ce il jigniti?
Fat-o esti tare imi dai i-dul tau
Noanamaria@yahoo.es
Pentru ca e cel mai talentat, destept, adorabil, frumos, amuzant, dragut si mai popular baiat din lume! He is my idol and I'm BELIEBER forever!
Bellee întreabă: