| Cσσкiє a întrebat:

Am 2 mici( mari) probleme.
1.Notele mele de pe semestrul acesta sunt: 9, 8, 8, 10, 10, 10, 10, 10, 7, 7, 7, 7, 7. În ziua în care am luat cei 4 de 7 am fost distrusă, am plâns toată ziua de am făcut puţină temperatură şi n'am mai fost om, deja plângeam fără să vreau.Azi am dat test la chimie şi fizică, la care probabil că voi lua 4 şi 6.Nu am avut niciodată notele astea(mă refer la acele note de 7 şi cele care urmează la testele astea). Niciodată, până acum.Cum să fac să mi le îndrept? Îmi doresc enorm să iau 9 şi 10 iar, aşa cum am început semestrul."Faza e" că dacă ne dă test am emoţii şi nu mă pot concentra, scriu nişte prostii.Ca dovadă, la chimie la oral am avut 10, iar în test probabil voi lua 4.La fel şi la română:7 la test, 10 la oral. Ce fac cu emoţiile astea, cum scap de ele?
2.Anul ăsta m-am transferat la o şcoală nouă. În clasele I-IV am fost la o şcoală unde am avut, bineînţeles, fişă de vaccinuri. Din clasa a V-a m-am transferat la altă şcoală, unde nu am avut fişa de vaccinuri pe motiv că asistentele de acolo nu o găseau. Întrebarea mea este:Mă poate exmatricula pentru că nu aduc fişă de vaccinuri? Eu zic că nu, dar vreau să ştiu şi părerea voastră. Pur şi simplu nu o am, şi mă îndoiesc că mai au fişa mea de acum 2-3 ani.

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu mai planege ca ai luat un 4 sau cativa 7 nu e sfarsitul lumii.

| AloneQsFini a răspuns:

1.Esti o persoana foarte complexata pe tema notelor.Incearca sa fii mai relaxata, sa nu privesti scoala ca pe un punct de tortura. Pur si simplu, trebuie sa fii relaxata, panichezi la teste.pentru ca daca te agiti inaintea unui test, e normal sa uiti tot ce ai invatat inainte.
2.Nu,nu are cum sa te dea afara.Aceasta este o aberatie!

| RoXaNa123456 a răspuns:

Sa sti ca nu te vor exmatricula daca nu o ai! Iar in legatura cu emotiile si eu am dar nu ma dau peste cap pur si simplu gandeste-te inainte sa scrii la teste prosti si apoi scrie! dupa ce te vei gandii! sper ca te-am ajutat