| Maria2918 a întrebat:

Buna am 20 de ani si el are 24
Locuim impreuna de un an
Dar sex am facut de 10 ori pana acum
De fiecare data cand il intreb de a face sex, cauta motiv sa ne certam sau spune ca e obisit sau ca e vina mea ca sunt prea imatura si nu ii vine chef sa faca sex cu mine din cauza asta.
Noi lucram impreuna plus ca am full access la telefonul lui( nu e caz de inselat) in schimb facem oral unu altuia des( atunci nu sunt imatura cun zice el?). Doar atat
Deja simt ca innebunesc m-am saturat sa ii cer mereu sa facem sex si sa spuna nu, de la inceputul relatiei a fost rece, ( nu vorbe frumoasa, nu pupat, nimic) cand am inceput sa vorbim la inceput mereu imi spunea cat de dulce poate fi el intr o relatie si cat de mult ii place sexul…
I am umblat in telefon si m-am uitat pe vechile lui conversatii cu fosta iubita, parea a fi alt om, doar declarati de iubire pentru ea, poze nud, ii spunea cat de tare isi doreste ca ea sa fie ultima fata cu care el face dragoste si cat de mult iubeste sa faca sex pozitii. plus multe altele ….
Oare sufera dupa ea? De asta e asa rece
Nu mai inteleg nimic

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericita daca ai alege sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația sa si apoi va mirati de ce nu iese bine.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Daca la inceput a fkst asa de ce ai mai ales sa continui relația? Eu zic ca sta cu tine numa așa și poate merge la alta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te incurci in detalii. Ieri spuneai ca are 25 de ani si ca la inceputul relatiei a fost dulce si dragut.
https://www.tpu.ro/......lucram-in/