| flaviatura a întrebat:

am 20 de ani, sunt fata, si sunt complexata de inaltimea mea, as dori sa stiu daca mai sunt sanse sa cresc daca fac exercitii de streching sau alte lucruri, si m-ar mai interesa daca L-arginina e periculoasa, sau as putea-o folosi in acest scop.

7 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Fetele micute sunt simpatice big grin Acuma nah, micuta da nu rotunda... daca intelegi tongue

N-ai de ce sa fii complexata...

| LaLaura a răspuns:

Bună, eu am tot 20 și 1.55 și nu sunt complexată de înălțimea mea, chiar mă simt mult mai bine micuță și "finuță" să zic așa.
Am vrut să dau la academia de poliție de la Câmpina și acolo se cerea înălțimea de 1.65m la fete, și am întrebat la farmacie dacă există ceva, pastile, sau dacă merge un sport, care să mai cresc câțiva cm, și când a aflat vârsta mea, pe atunci aveam 17 ani, mi-a zis că pastilele erau bune când ești copil, nu în adolescența târzie când nu mai dezvolți oasele ci mușchii. Deci nu ai ce face, asta e înălțimea ta genetică, și nu mai fii complexată, acceptă-te așa cum ești tu, cine te place, te place așa cum ești tu. Și pentru persoana iubită nu contează corpul, ci cum gândești, viitorul e în gândire nu într-un cum arăți fizic.

| flaviatura explică (pentru LaLaura):

Problema cea mai mare e ca am DOAR 1.48...

| LaLaura a răspuns (pentru flaviatura):

Cu 7 cm mai mică decât mine. Mama are 1.50 și nu a fost niciodată complexată, are porecla albinuța. Noi, fetele micuțe suntem frumoase dacă știm să scoatem în evidență.

| alice89 a răspuns (pentru LaLaura):

Si fetele inalte nu sunt frumoase sau ce? o fata sexy si frumoasa trebuie sa aiba cel putin 1, 60 altfel arata ca un copil de clasa a 5-a.

| negru30 a răspuns:

Ce varsta ai?

| negru30 a răspuns:

Scuze am vazut ai 20 - cred ca nu mai cresti - si daca esti mai mica si daca esti inalta tot frumoasa esti