Nu e normal să facă așa sora lui și nici el să stea în camera unde se schimbă aia.
Pai ea vine în camera unde stam noi, pentru ca avea câteva haine aici
E o mare greșeală înaintea Creatorului sa locuiești cu cineva fără căsătorie., nu aibinecuvantare în acea relație.si e foarte aiurea ce face sora lui.
Poate nu crede in creatorul tau? ce zici de asta?
Cred în Dumnezeu dar dacă el nu vrea sa ne căsătorim încă pentru că mama lui ii spune ca e prea devreme ce pot face? Nu îl pot luam pe puiul mamei de lângă mama...el e foarte atașat de mama lui și face cum zice ea și încerc sa îl fac sa asculte și de mine dar cred ca o sa renunț
Ce cauti acasa la familia lui?
Nu-ti place, ia-ti valiza si pleaca, ca nu-i obligata nimeni sa schimbe regulile casei, daca asa le place lor sa umble.
Tu esti doar o intrusa acolo (msuafiri) si daca nu-ti convine, ia-ti valiza si pleaca, sau roaga-ti iubitul sa va mutati singuri intr-o garsoniera, platita de voi, unde sa faceti voi regulile voastre.
Stam aici doar temporar, doar de o lună până terminăm actele pentru casa noastră pentru că am muncit în străinătate și ne-am cumpărat
Atunci mai suporta 1 luna si plecati la casa voastra, unde sora lui nu mai este cu voi si nici nu mai ai de ce sa te plangi.
Hai, ca tot raul este spre bine!
Nu ai ce face decât sa ii explici tu ca așa ceva nu se face dar dacă ei așa sunt obișnuiți nu prea ai ce face!
Elenastoica9 întreabă: