| mariaa6hg a întrebat:

Bună! am 22 ani, recent mi-am început viața sexuală și nu știu ce se întâmplă cu mine...am încercat cu prietenul meu și simt ca nu ma pot "potoli", la el durează foarte puțin sa își dea drumul, câteva secunde. am încercat 4 numere, la fel, a durat puțin și nu înțeleg de ce simt sa o fac mereu acum, e o problema? când ar trebui sa dureze ca să simt ca mă "eliberez" cumva

16 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu are experienta, degeaba penetreaza daca nu iti face preludiu si nu termini partida prin orgas m, isi da drumul prea repede, chiar daca faceti 4 numere rezultatul e acelasi din moment ce nu termini si tu, penetrarea nu te "satura", doar org@smul o face.

| mariaa6hg explică (pentru MarianWLF):

El tot s-a lăudat ca are experiență cu asta.laughing

| MarianWLF a răspuns (pentru mariaa6hg):

Nu e o rusine sa nu stie, totul se invata dar macar sa fie sincer inainte sa promita marea cu sarea, cand vei da de un partener capabil o sa vezi diferenta, cand dupa o partida in care termini iti tremura tot corpul si vocea de la placerea si intensitatea simtita, plus ca poti avea 2-3 org@sme nu doar unul in aceeasi partida, nu intru mai adanc in detalii laughing, vedeti cum rezolvati problema, minciuna nu e buna.

| Violleta2022 a răspuns:

Pune-l sa-ti faca un preludiu foarte bun si sa-ti obtina intai un orga5m clitoridian si numai dupa aceea sa intre el, vaginal. In felul asta esti excitata si ai toate sansele sa ajungi la un orga5m vaginal.

| VoidEternal a răspuns:

Dacă nu durează măcar 10-15 minute cam greu sa te "potolesti".

Nu o face intenționat, nu e ca un mușchi pe care îl ții contractat exact cât vrei, gradul de control pe care îl ai asupra ejaculării se dezvolta in timp și cu experiența, poate fi foarte complicat iar unii nu reușesc niciodată să reziste mai mult de câteva minute.

| Furnicuta000 a răspuns:

Uitati de ce e bine sa NU astepti pana la casatorie. Pai cand dai de un din asta iti piere tot cheful laughing
Stiu ca baiatul are o problema dar daca nu o poate rezolva, nu stiu daca o sa-ti convina sa te multumesti cu 4 secunde toata viata...problemele intime in cuplu duc la frustrari si in cele din urma relatia se destrama

| Madaxo97 a răspuns:

Mare problema. In câteva secunde nu ai ce plăcere sa simți, mai rău te întărâtă să vrei mai mult si e normal să te frustrezi dacă nu îți da mai mult. Trebuie să reziste si el măcar câteva minute, 5 măcar, nu mai zic 10-15 sau mai mult, cum ar fi ideal. Ce sa zic, schimbă partenerul mai bine ca nu vei fi satisfăcută niciodată, dacă nu se învață, nu se antrenează sa reziste mai mult. Nu la tine e problema, ci la el, să își rezolve problema cu ejacularea precoce sau schimbă-l, sau aduceți jucării sexuale in ecuație dacă el nu face față.

| mariaa6hg explică (pentru Madaxo97):

Exact, simt ca mai rău mă întărâtă. și când el termină eu încep să simt și mai rău ca vreau

| mariaa6hg explică (pentru mariaa6hg):

Nu am mai experimentat asta, credeam ca poate problema la mine e

| Madaxo97 a răspuns (pentru mariaa6hg):

Este perfect normal ce simți, nu e la tine problema. Ce vină ai tu ca el nu poate sa reziste? Tipul suferă de ej@culare precoce, sa meargă la doctor sa se trateze. Nu este normal sa își dea drumul in câteva secunde. Bărbații in mod normal se pot abține, ca sa prelungească durata actului sexual până este satisfăcută si femeia, apoi își dau drumul si ei, unii se pot abține mai mult, chiar si o oră, doua, altii mai puțin, câteva minute 15-30 min., dar dacă vorbim de secunde deja, nu e normal, ori este el prea egoist si se gândește numai la plăcerea lui si intenționat nu se abține sa te satisfacă si pe tine

| mariaa6hg explică (pentru Madaxo97):

Eu nu am experiență și nu știu...deci el poate să reziste mai mult dacă vrea? el spune ca îl excit mult și de asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru mariaa6hg):

El nu poate să facă sex mai mult de 1 minut, caută alt bărbat.

| Madaxo97 a răspuns (pentru mariaa6hg):

Normal așa ar trebui, sa se abțină dacă vrea, așa cum tu il exciți pe el si el te excită pe tine, si tu meriți sa fi satisfăcută, nu doar el, nu contează cât de excitat este, ar trebui sa reziste mai mult. Sa încerce măcar, puțin cate puțin sa se abțină, poate va rezista mai mult cu timpul. Dacă chiar nu reușește, vezi sa nu fie o problema medicală la el.
Nu contează dacă ai experienta sau nu, e normal sa simți nevoie de sex, iar ce îți oferă el, câteva secundele alea, nici nu prea se poate numi sex, e doar un sex patetic de câteva secunde, ceea ce nu e normal in niciun caz.

| VoidEternal a răspuns (pentru Madaxo97):

Nu cred că cineva în mințile lui ar vrea să oprească mai repede ceva plăcut. Omul nu se poate abține, e o problemă într-adevăr într-o relație, dar o faci să sune de parcă el vrea sa o frustreze pe ea.

| Madaxo97 a răspuns (pentru VoidEternal):

Ba se pot abține, chiar era acum ceva timp o postare pe aici în care se lăudau bărbații in comentarii fiecare cât de mult pot sa se abțină, unii spuneau ca si o oră fără să isi dea drumul. Totuși cateva secunde e prea de tot, gândește-te si la ea, ce sa simtă in alea 30 secunde, mai rău îi face chef, dacă ar fi bărbat măcar cu degetele si tot o satisfăcea, dacă stia ca are o problemă, compensa altfel in pat, nu sa lase femeia așa mereu.
Să stii ca există o categorie de bărbați care se gândesc numai la plăcerea lor, sa își dea ei drumul cât mai repede, nu îi interesează absolut deloc de plăcerea femeii, nu stim acum dacă prietenul doamnei face parte din această categorie sau nu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută alt bărbat.