| WhiteShadow_5640 a întrebat:

am 25 ani sunt baiat si am probleme de socializare.Nu-i problema ca nu reusesc sa vb cu oameni insa dupa 10-20 minute nu mai gasesc subiecte in comun( pe cand cu apropiatii, ma refer la rude si 2 buni prieteni ma inteleg foarte bine si pot sta de vb si o zi intreaga). La serviciu cand un coleg spune o gluma si tot ceilalti rad, zambesc mecanic pentru ca pur si simplu nu mi se pare amuzant, si ma intreb ce li s-a parut asa amuzant...Traiesc cu sentimentul ca sunt iritant, pe cand eu doar incerc sa-i fac pe toti multumiti, oare pentru ca am un stil mai direct si spun tot ce am pe suflet, verde-n fata? Acuma sa ajungem si la fete; urat nu sunt, timid tot nu sunt; am avut o singura relatie de 4 luni care sa sfarsit pentru ca ma insela cu altu, asta era cand aveam 20 anii, si de atunci mi-am piedut parca increderea in fete, mi-a placut de cineva dar parca traieam cu sentimentu ca daca o sa ma insele din nou( eu nefiind genul melancolic care sa sufere din dragoste), parca ceva din mine ma facea sa-i gasesc numai defecte, cand vroiam sa o invit la o cafea.Nu stiu ce sa fac oare e nevoie de psihiatru?
Va rog fara raspunsuri tampite. daca doreste cineva sa vb sau a avut aceeasi problema si a scapat ad me la mess: niceboy_blackheart

1 răspuns:
| Lace a răspuns:

Nu e cazul să spui că ai probleme de socializare,prietenii nu se găsesc aşa de repede, deci cel mai bine este să dai de oameni care au aceleaşi puncte comune ca şi tine, iar de aici va putea să decurgă totul normal.Nu te aştepta să te înţelegi cu toată lumea, toţi suntem diferiţi şi nu aveam aceleaşi obiceiuri.De ce nu încerci să găseşti persoane care să fie compatibile cu tine? Fă un prim pas, dacă nu funcţionează, un bun psiholog te va putea ajuta.
Baftă!