| aliceioana a întrebat:

Buna!
Am 4 prietene bune

Cristiana
Roberta
Gabriela
Cosmina

Ele 4 sunt certate din cauza unui baiat pe care il placeau.Acum ele nu mai vorbesc intre ele si ma pun sa aleg cu cine sa stau.Eu nu stiu, si incerc sa le impac, dar ele nu vor. Ce pot face?
Voi cu cine ziceti sa raman?

Cel mai bun rasp primeste

Răspuns Câştigător
| LittleAngel_7794 a răspuns:

Buna!

Un prieten adevarat nu te tradeaza pentru absolut nimic in lume,despre ori ce sau ori cine ar fi vorba! Fi langa ele, de asta au nevoie, explica-le ca tu nu mai suporti ce se intampla si spune-le ca daca nu inceteaza te vor pierde si pe tine!

7 răspunsuri:
| HaiTaci a răspuns:

Eu zic ca niste prietene adevarate nu te pun sa alegi.Mai bine nu te baga intre ele,lasa-le sa-si rezolve problemele intre ele,si sa nu cumva sa iesi cu fiecare fara ca celelalte sa stie, pentru ca o sa se supere toate pe tine, pentru ca le minti.

| Destinee a răspuns:

Daca te pun sa alegi inseamna ca ele nu sunt prietene adevaratehappy
Incearca sa le spui ca tu vrei sa fi prietena cu toate si ca niciodata nu o sa poti alegehappy

| LittleAngel_7794 a răspuns:

Nu fa diferenta intre nimeni si nu judeca chiar daca stii ca doar una este de vina, nu suntem in masura sa judecam pe nimeni! Nu fa o alegere, de ce ai vrea sa vorbesti doar cu una si cu cealalta nu? Pana la urma toate sunt la fel!

| adytzyka a răspuns:

Dap aceiasi prblema ca a mea... daca nu stii cu cine sa alegi atunci testeaza-le sa vezi are e de incredere sau zile ca nu poti sa alegi ca iti sunt toate la fel de importante si ca le consideri pe ttoate prietenele tale si ca un baiat nu poate strica relatia voasra de prietenie. Daca ele chiar tineau la prietena asta atunci se vor impaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ca nu putem noi sa-ti zicem cu cine sa ramai pentru ca nu le cunoastem, nu?batting eyelashes
depinde cu cine te intelegi cel mai bine.
In locul tau le-as lasa pe toate si mi-as cauta o amica buna.
explica-le si tu ca nu e bine sa se certe pentru un baiat, sa strice prietenia lor asa.
bafta

| biαηcα a răspuns:

Daca te pun sa alegi intre ele inseamna ca nu iti sunt prietene adevarate

| Bubisharbas a răspuns:

Eu zic sa il alegi pe baiatwinking