1. Nu ai cum sa scrii tu, pentru ca la 6 ani nu cunosti alfabetul si la 6 ani iti vezi viata cu Hannah Montana, nu cu netu' vietii.
2. Gigel e de fapt Gigica sau... e o confuzie. Sa fie hermafrodit?
3. Sa-si faca doar el sex, tu iti faci alta data.
Amuzantesau stupide?
In fine...sunt tot felul de copii lasati de parinti "liberi"-ca sa nu se simta copilu` sufocat si nu discuta cu ei treburile importante(adecvate varstei), sau sunt copii care nu indraznesc sa discute cu parintii. Pur si simplu ar trebui invatati ce e bine si ce e "rau".
Raspuns la o astfel de intrebare:Fugi si joaca-te cu papusile, plange ursuletu` dupa tine
Copiii
Cum a zis si eluveitie, le-as raporta!
Pai :
Prima, e cam. ciudata
A doua e chiar, penala )))))
A 3 e... nu mai zic nimic!
Bineinteles sunt puse la misto, dar daca chiar ar fi puse de niste copii de sub 10 ani... parintii sunt de vina!
Sincer le-as raspunde astfel:
La prima: Esti cam grasuta... mai slabeste!
La a doua: Spune`i lui mamy tau sa iti cumpere TAMPOANE si atunci sigur o sa iti vina!
La a treia: Si colegul tau e cumva sotul lui Barbie. sau o papusa din cele 5 papusi Ken?
Logic ca sunt puse la misto6 ani si 6 kg?4 ani si vrei menstruatie?si in plus din cate stiu baietii nu au menstruatiesex in clasa a2a?nrormal ca sunt puse la mijtoh
Unde ai gasit fetita tu intrebarile astea? eu nu te inteleg, sunt veche pe TPU dar intrebari de genul asta eu n-am gasit...
"Buna! Am 6 ani, 67cm si 5 kg... oare e normal? Sunt prea grasa sau prea slaba?"
Ce este asta?
Elenastoica9 întreabă: