Ce dragoste profundă au ei, în clasa a 3-a. Copilării, i-auzi, avea iubită în grupa pregătitoare.
Ăştia nu-s de luat în serios, măi. Se uită la telenovele de-alea de oligofreni şi pe urmă fac şi ei la şcoală, niciodată n-am suportat oamenii care nu-şi trăiesc vârsta.
Asta e, tu n-ai ce să faci decât să îi ignori şi dacă te implică şi pe tine să le spui clar că nu te interesează jocurile lor prosteşti. Să nu dai curs la aşa ceva, e penibil.
Nu, nu este normal. Daca in generatia mea existau diverse probleme mai sentimentale, nu erau date asa pe fata si nu se transformau in asemenea telenovele. Abia prin clasa a 6-a, a 7-a se intamplau lucrurile astea. Si cand eram eu mica existau astfel de povesti, dar lucrurile erau mult mai inocente, daca unui baiat ii placea o fata o invita sa se joace cu el, ii dadea din biscuitii lui la pranz, oricum era altceva.
Sincer nu stiu care este cauza evolutiei noastre, probabil Internetul si mass-media au un rol destul de important, copiii care vad diverse lucruri si vor sa le copieze si ei, probabil si sistemul educativ care este destul de slab. Sunt mai multi factori care contribuie la asemenea comportament, destul de greu de enumerat acum.
Comportamentul tine si de evolutia societati, timiditate, inocenta, bunul simt sunt inlocuite de iesiri in cluburi de la 14 ani, sex prin parcuri la 12 ani ori in toaleta scolii, atitudinea urata catre parinti. Copii sunt normali fizic, dar psihic sufera un retard social, se maturizeaza foarte foarte greu, si sunt lenesi din nastere.
Nu nu e normal..Astea sunt vremurile..Eu zic ca la 12 ani daca ra incepe sa se uite doar ar fi bine. Dupa pe la 13-14 prima relatie si asa