anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ajuns intr o situatie in care, nu stiu ce sa mai fac...Sa va povestesc ca sa intelegeti mai bine
Am o colega in clasa, madalina, care s a combinat cu un baiat, timo.Saptamana trecuta m am trezit ca ma suna timo si imi zice ca ma place si ma cere de prietena.In respectiva seara eram la bff mea:XEa il placea iar eu stiam. Dar tot am acceptat sa fiu cu el...Am fost o saptamana impreuna. A avut loc si prima cearta.Am plas, iar diana[bff]a fost langa mine. Ei bine, ne am si impacat.Intr o seara pe cand ne am intalnit, a venit diana si cu un prietenbun, flavius.Eu am fumat o tigara, iar timo a zis ca vine fratisu'si sa ma dau jos din bratele lui. Dupa nu m am mai asezat. Timo a inceput sa vorbeasca cu diana prin telefonul ei[adica el scriea ceva si ii arata dianei apoi ea raspundea]. A 2 a zi la scoala diana mi a zis:andra, te'ai supara daca eu as fii cu timo? eu:nu diana:bine ca eu chiar sunt cu el! Eu nu am mai zis nimica.Am plans la scoala, toti colegii au fost alaturi de mine. Ei bine tot m am impacat cu diana.Am si avut o relatie de prietenie cu timo. El ii spune lui flavius ca nu stie pe cine sa aleaga, iar mie imi spunea ca a fost cu diana doar pentru ca vroia sa ii cumpere telefonul.Sincer imi si trimitea mesaje ca vrea sa se impace cu mine.Eu cu diana ne ziceam:uite tu cum am ajuns sa iubim acelasi baiat
Intrebarea mea este:cum pot sa il fac sa regrete ca s a desp de mine?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| INtrabare a răspuns:

Parerea mea este ar trebui sa il amagesti intr-un fel. sa isi dea seama ce a pierdut. am patit-o si dac sti cum sa o faci chiar merge si chiar il poti face sa mearga in limba dupa tine

| maryna1m a răspuns:

Poti sa te day la alti baieti, sa te inbraci mai atragatoare...

| SufletAcadelicit a răspuns:

Fă-l gelos. combină-te cu flavius laughing

| pinkqueen98 a răspuns:

>:p auzi acol'happy

| Allexandra66 a răspuns:

Pai as zice sa ii raspunzi cu aceiasi moneda...adica: Sa iti gasesti pe cineva si el o sa fie gelos si o sa-si dea seama ce a pierdutwinking