| Supradoza.De.Vise.Interzise a întrebat:

Buna happy
Am aproape 14 ani big grin imi puteti recoanda niste tinute dragutebatting eyelashes.
As vrea sa abordez mai multe stiluri caracteristice unei fete de 15-18 anibatting eyelashes.

Răspuns Câştigător
| Kidu a răspuns:

De ce vrei sa arati mai matura?straight face
bucura-te cat mai poti ca esti tanara, frumoasa, ca poti purta anumite haine.\
Eu iti sugerez sa-ti iei niste pantaloni stramti, pana+un tricou colorat si o vesta de blugi pe deasupra cu o pereche de tenisi.[pentru o zi in care sa fii mai casual]
Sau: niste pantaloni albi[daca ai] cu o camasa cu maneca scurta si pe deasupra un sacouas ridicat mana la coate cu niste opincute. [pentru o zi in care ai inspectie sau ceva asemanator]
eu ti-am dat idei din imbracamintea mea, acum na daca vrei sa incerci stilul asta, e alegerea ta.
Bafta! pa, pawave

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pai... daca ai 14 ani de ce vrei sa abordezi tinute specifice fetelor de 15-18 ani?hee hee
Imbracat-te normal, decent, specific unei fete de 14 aniwinking.

| Supradoza.De.Vise.Interzise explică:

Nu vreau tinute indecente.
Dar as vrea sa ies din monotonia mea
Adica la mine o zi obisnuita este intr'o pereche de pantaloni negri mulati, un tricou colorat de obicei roz, un hanorac gri, lung si mulat, conversi negri cu pic albastru si accesorii colorate... a devnit banal!

| juniper a răspuns:

Eu mereu ma imbrac intr-un stil sportiv, cu o bluza cu fermuoar si gluga, nu stiu de ce, dar imi place gluga.

| Kidu a răspuns:

Si daca tot insisti sa arati de 15-18 ani, ia-ti niste botine, pantaloni negri, si o haina de stofa simpatica, cu o poseta finuta pe-o parte, parul aranjat frumos, curat, un pic de fond de ten, un gloss si cam atat.[cand este frig]
Eu de obicei cand este frig imi iau pantaloni negri/blugi, geaca de piele, adidasii albi, o esarfa la gat si o posetuta pe-o parte si sunt gatadevil

Nu vreau sa arat matura dar fetele de 15-18 ani se imbraca mai alfel ...mai cool .au ideei mai multe...

Http://www.polyvore.com/xoxo/set?id=12751113
eu de obicei asa ma imbrac ...as vrea sa abordez si acea geaca scurta de blugi si una si mai scurta dar nu pe vremea asta :)).

@Kidu daca pantalonii sunt albi camasa tot alba [as vrea sa specificati culorile :d ] la aceea combinatie de care mi'ai vb tu se poate adauga pe sub camasa un tricou mai lungutz cu 3 cm decat camasa ca sa se poata face diferenta ca de la distanta nu arata bine big grin

| Kidu a răspuns:

Camasa mea este griblushing
scuze, am uitat sa specific culorile, sacoul negru, si opincile gri/albe/bleumarin.cum vrei tu
bafta:*

Msik kidu
Alte variantebatting eyelashes.

| Kidu a răspuns:

Blugi, cizme fin piele intoarsa, cu o bluza de culoarea cizmelor si o curea in talie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord, adica de ce sa pari mai mare?
Da`ne o poza cu tine sa vedem cand de slaba, inalta, etc, esti ca sa putem sa iti zicemwinking

| deeapirsuletz a răspuns:

Ai putea sa-ti pui o pereche de pantaloni gri mulati... un tricou alb mulat...pe deasupra o vestuta neagra...si in picioare ai putea sa-ti pui niste opincute eventual cu putn toc, ...ca accesori o posetuta finuta alb cu gri si negru pentru ca opincutele vor avea negru...niste cercei marisori rotunzi 2 bratari dinacelea grosute albe si negre un lant la gat simplu un inel nu prea sofisticat...ca machiaj putin negru la ochi rimel si un glos culoarea pieli cu tendinta spre roz...parul prins in coada drept...sau lasat pe spate cu o bentitaa alba... daca il ai cret iti lasi bretonu in fata incerci sa til indrepti si restul cret cade binelove struck... ti-am dat o idee a si daca este frig poti lua o gecuta finuta pe tine neagra sau albalove struck...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-ti iei niste blugi mai albastrui... cu o bluzita mai lunga peste ( asta sa fie albawinking cu niste desene pe ea:d sau sa aiba cateva pete de culoare ), peste o geaca de piele neagra big grin o gentuta tot neagra sau albwinking si ca accesorii iti iei niste margele din astea lungi, cu niste cercei rotunzi :d si multe bratari subtiri de diferite culori big grin si eventual sa te incalti cu niste balerini big grin! si parul sa ti-l prinzi intr-o coada asa mai sus si daca ai breton sa til lasi asa intr-o parte love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blugi de preferinta albastri sau albi, un tricou alb dar nu simplu cu diferite desene pe el cu niste opincute roz cu, curelusa niste accesori ...si mai vezi tu ce mai faci ca sa arati bine pa pupyc dulgik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa pari o fata de 15-18, ati sugerez o fusta de blugi mini si mulata, un tricou mulat mov anchis cu paiete sclipitoare gri, an picioare cizme cu toc de 5cm cu panglica de ori ce culoare vrei tu. Iar la par, daca ai par blond suvite negre daca ai par castaniu suvite blonde daca ai par negru suvite rosii si la fata rimel, lentile verzi si machiaj albastru sau lentileverzi si machiajnegru si ruj rosu anchis.