Eu am tot 14 si port de la 11-12 si mama stie. Prima oara imi tot zicea ca nu imi face bine, etc, etc, bineinteles ca nu mi-a pasat o clipa de ce zicea ea si cu timpul s-a obisnuit. Poarta sutienul de fata cu ea si vezi cum reactioneaza, daca nu spune nimic, il mai porti, daca iti spune, vii si tu cu argumente, ca toata lumea poarta etc etc. Pana la urma e problema ta, nu a ei. Aici unde stau eu, cine n-are de la 14 ani e luat in ras.
Tu nu poti sa intelege ca n-ai alceva mai bun? Da un exemplu la ce te-ai gandit tu! Nu te du la ea na! poarta-l pe oriunde ca si cum nu l-ai avea, vezi daca comenteaza cand te vede purtandu-l si ce comenteaza si basta. Oricum daca le ai trebuie sa le porti nu? Succes si nu ezita sa discuti orice cu mama ta!
Voi nu intelegeti doua lucruri si accentuati pe ele : Nu ma voi duce cu sutienul langa ea si Nu voi vorbi cu ea despre asta.decat dacat daca ea deschide subiectul!
Buna Luana!
Si eu port sutien mai bine zis bustiera de pe la 12 ani, dar si sutien.
Eu as spune sa-i spui mamei tale asa in fata ca ai vrea sa porti ca arata urat.Sau du-te intr-o zi cu sutienul pe tine si stai langa ea apoi da-l jos si mergi iar in camera ei.Va observa diferenta. Daca nu spune nimic spune-i-o tu! Ceva in gen,, Mama vreau sa port si eu sutien.Sunt destul de mare.Si celelalte prietene ale mele au iar fara sutien arata oribil"Iar daca spune nu Spune-i ca tu tot o sa porti.Sigur te va lasa.Bafta
Xo:*
Eo sti ce as face... i-as zice clar
: '' tu mama ...eu vreau sa port sutien si gata...te obisnuiesti uh cu ideea.''
Draga mea poarta-ti linistita sutienul ...si las-o pe maicata sa creada ce vrea
La mine, i-am zis cv de genu, cand era, pe a5a : '' mama mie imi trebuie sutien '' si a ras un pic de mine. ...si dupa vreo 2-3 zile ea mi-o luat
Punetil si cand te va vedea ca-ti va sta mult mai bine si o sai explici toate lucrurile se vor rezolva