VORBESTE cu mama ta despre asta pentru ca nu ai ce sa faci altceva decat sa vorbesti cu ea ))) ahh mi-a placut la nebunie cand ai spus sigur sigur o sa dati raspunsuri asa . Macar ai ce baga in sutien? sau il pui de frumusete, anyway nu conteaza daca te lasa sau nu, nu te mai ascunde si nu iti mai fie frica de asta, daca te vede si iti zice ceva ii spui ca iti place si ca esti destul de mare incat sa iti bagi sanii in sutien. E totusi corpul tau si nu e normal ca mama ta sa iti interzica un lucru atat de banal.
Hmmm. nu stiu ce sa spun. sigur stie. asta e clar. poate ca tu ai impresia ca nu a observat, dar nu este asa, poate ca ar merge sa iti cumperi un sutien dragut si sa te duci sa il arati mamei tale: uite mama, nu ca e dragut? sa vezi ce frumos imi vine! ceva de genu` asta... daca mama ta nu ti-a vorbit, poti sa o intrebi tu cum se simte cu el si care e treaba [sa vada ca te intereseaza si ca nu mai esti mica], apoi poti sa o intrebi tu despre epilare si ce presupune ea [poti sa cauti pe net, si sa ii spui gen: uite ce am gasit. e adevarat?] chestiile astea te pot ajuta sa te apropii usor usor de ea. pana la urma e femeie si e capabila sa inteleaga lucrurile astea Succes! [sa ne anunti ce ai facut]
Buna! Este un caz rar in care mama unei fete n-o lasa in clsa a 8-a sa poarte sutien! Dar nu Iti pot raspunde pentru ca nu ai spus dce nu te lasa! In fine voi incerca sa-ti dau un raspuns cat mai clar! Nu poti purta bustiera? Bustiera este aprp ca sutienul
Cred ca e foarte ciudat eu trec in a &-a si n-am problema de astea...parerea mea e ca ar trebui sa ii arati indirect sutienul de pe tn...si nu prin pozitii ca cele din camera mamei tale poarta maieuri pentru. ati vedea ea sng. sutienul