anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am aproape 14 ani, trec clasa a8a si inca mama nu mi-a spus sa port sutien. Port de la 13 ani fara ca ea sa stie.Cand plec de acasa mi-l pun in alta camera si plec usor fara sa il observe, si cand vin acasa mi-l dau jos imediat si nu observa.Inainte aveam doua sutiene si a facut curat si le-a luat si nu mi-a spus nimic, si acum am doua sutiene dintre care port doar unul. Vreau sa nu ma mai ascund.Mor cand vad fete care poarta sutien si nu se ascund de mamele lor...Mie nu mi-a vorbit nici de sutien nici de epilare...Cum sa va spun nu am curajul sa ii vorbesc ca as vrea sa port sutien.ma rog eu port.dar sa ii spun eu asa. poate as putea sa ii spun indirect cumva, cred ca vede ca imi sta urat fara sutien dar nu spune nimic.am incercat astazi sa merg in camera ei si sa stau mai altfel ca sa vada dar nu stiu ce sa ma mai fac, am inceput cand vad fete care poarta sutiene sa imi vina sa plang ca eu nu am o viata normala.ce sa fac? Nu vreau raspunsuri gen : Vorbeste cu ea, este mama ta. Sa nu spuneti sa vorbesc cu ea fiindca nu voi vorbi. sunt sngura ca acum veti da raspunsuri : Vorbeste cu ea.Fao sa inteleaga, discuta serios cu ea.Sunt sigura. fiindca oamenii nu se schimba.chiar daca v-am spus sa nu dati raspunsuri asa.voi tot asa veti da. Funda+vot Fara raspunsuri cum am precizat
P.S. Fara raspunsuri stupide

4 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

VORBESTE cu mama ta despre asta pentru ca nu ai ce sa faci altceva decat sa vorbesti cu ea rolling on the floor))) ahh mi-a placut la nebunie cand ai spus sigur sigur o sa dati raspunsuri asa happy. Macar ai ce baga in sutien? sau il pui de frumusete, anyway nu conteaza daca te lasa sau nu, nu te mai ascunde si nu iti mai fie frica de asta, daca te vede si iti zice ceva ii spui ca iti place si ca esti destul de mare incat sa iti bagi sanii in sutien. E totusi corpul tau si nu e normal ca mama ta sa iti interzica un lucru atat de banal.

| BereCuLamaie a răspuns:

Hmmm. nu stiu ce sa spun. sigur stie. asta e clar. poate ca tu ai impresia ca nu a observat, dar nu este asa, poate ca ar merge sa iti cumperi un sutien dragut si sa te duci sa il arati mamei tale: uite mama, nu ca e dragut? sa vezi ce frumos imi vine! ceva de genu` asta... daca mama ta nu ti-a vorbit, poti sa o intrebi tu cum se simte cu el si care e treaba [sa vada ca te intereseaza si ca nu mai esti mica], apoi poti sa o intrebi tu despre epilare si ce presupune ea [poti sa cauti pe net, si sa ii spui gen: uite ce am gasit. e adevarat?] chestiile astea te pot ajuta sa te apropii usor usor de ea. pana la urma e femeie si e capabila sa inteleaga lucrurile astea happy Succes! [sa ne anunti ce ai facut] happy

| alexutz2 a răspuns:

Buna! Este un caz rar in care mama unei fete n-o lasa in clsa a 8-a sa poarte sutien! Dar nu Iti pot raspunde pentru ca nu ai spus dce nu te lasa! In fine voi incerca sa-ti dau un raspuns cat mai clar! Nu poti purta bustiera? Bustiera este aprp ca sutienulhappy

| ionikmik a răspuns:

Cred ca e foarte ciudat eu trec in a &-a si n-am problema de astea...parerea mea e ca ar trebui sa ii arati indirect sutienul de pe tn...si nu prin pozitii ca cele din camera mamei tale laughingpoarta maieuri pentru. ati vedea ea sng. sutienulwinking