| piticot_7774 a întrebat:

Buna!happy

Am aproape 15 anihappy. Sh 46 de kg sh mi se pare cam multhappySh mai sunt sh pitica pe deasupra(1.53)... Ce sa fac sa mai slabesc? Sau cu ce sa ma imbrac sa par mai slaba/inalta?happy
Ms anticipathappy

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Buna happy. Si eu am tot atatea kg ca tine doar ca am 1, 67 si 16 ani. Ca sa pari mai slaba imbraca`te cu haine largi, nu cu haine mulate sau starnse pe corp pentru ca iti scot in evidenta burtica. Ca sa pari mai inalta, i-ati adidasi cu talpa mai inalta, platforme.
Iar ca sa slabesti, parctica mai mult sport si nu mai manca nimic dupa ora 18, poate doar fructe. In timpul zile mananca des si putin.

1 răspuns:
| CandyTetris a răspuns:

Ai 14 ani, inca mai poti sa cresti putin, in plus, 46 nu e mult daca ai oase grele.Pana atunci insa,saritul corzii lucreaza toti muschii,in consecinta,slabesti uniform,negrul,sau culorile inchise mereu dau impresia de skinny,dungile verticale dau impresia ca esti mai inalta,nu purta haine prea stranse fiindca scot in evidenta grasimea, daca exista, nu purta haine prea largi fiindca dau impresia ca ascunzi un butoi sub ele si te fac sa pari mai mica de inaltime.Hope I helped.happy