Adelutza, practicarea unui sport ajuta mereu. Printr-un sport cum ar fi voleiul, baschetul sau inotul te poti inalta. Nu exista o varsta batuta in cuie la care te opresti din crescut in inaltime. Depinde de fiecare. Oricum iti recomand sa faci un sport pentru ca te va ajuta. Va fi benefic pentru organismul tau in primul rand. Nu faci un sport ca sa slabesti si sa cresti pentru ei, ci o faci pentru tine.
Ai o greutate normala si, intr-adevar, voleiul te-ar putea ajuta sa te mai inalti. Dar incepe sa-l practici cat mai repede si constant (adica minim 5 zile pe saptamana) ca sa aiba efect.
Da ai putea sa te mai inalti daca faci inot, volei sau hanbal de asemea manca cat mai multe fructe legume, consuma iaurturi lapte.si in legatura cu greutatea esti tocmai bineperfecta
Buna!
Si eu sunt exact ca tine. Numai ca am 14 ani. Si eu ma consider grasa. Eu am facut volei dar nu mult.Si nu prea m-a ajutat. probabil din cauza ca parintii mei sunt mici de statura.Am facut si sarituri in apa 6 ani si tot mica am ramas. Si handbal am facut vreo 5 luni si tot la fel :)) Nu stiu, poate pe tine te avantajeaza sporturile astea din cauza ca ai tai sunt inalti :-? Cat despre kg nu stiu ce sa zic. m-am uitat pe un site ( http://www.femei-moderne.ro/indicele-de-masa-corporala.html ) si cica este greutatea normala :D dar probabil depinde si de varsta. bafta la inaltat :)) >:D<
Pa, pa
In primul si in primul rand voleiul nu este un sport usor! eu fac volei de 9 ani si am 185.ma mandresc cu asta chiar daca am si unele regrete:numar mare la picior(42)dureri de spate, nenumarate entorse, dar acum sunt in regula. daca ti se pare ca esti grasuta incearca si tine o cura de slabire USOARA adica:o saptamana da una nu! sporturile te ajuta sa te inalti doar daca le faci de performanta, dar tu incearca si du-te la volei/bascket si tine-te de treaba! cine stie poate o sa ne mandrim cu tine.si inca un lucru! sa nu cumva sa aud ca esti complexata! pupici :*
Diorrus întreabă: