anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 16 ani si oricat as manca nu ma pot ingrasa...Dar chiar deloc. Pe cantar vad ca am mai pus ceva dar sa se observe pe corpul meu,nu. Imi puteti da niste sfaturi, daca stiti pe cineva care s-a ingrasat si avea aceeasi problema, sau chiar voi daca ati fost in aceasta situatie? P.S. nu vreau sa aud gen:,, Dar nu te ingrasa.Nu stii cate fete ar vrea sa fie ca si tine?" Nu.laughing Nu e ceva de dorit.laughing... Dau fundita >:

2 răspunsuri:
| CravataAlbastra a răspuns:

Pai de obicei persoanele care nu se îngrașă oricât ar mânca, au probleme cu stomacul. De la gastrita la numai stiu ce boli. Ai putea discuta problema asta cu medicul tau de familie.

| ThatsTheSpirit a răspuns:

Chiar n-aș vrea să te descurajez, dar nu prea am de ales... laughing Dacă nu reușești nicicum să te îngrași, înseamnă că așa e făcut metabolismul tău. Cunosc destul de multe persoane care au aceeași problemă ca a ta, și absolut nimic nu dă rezultate. Nu știu ce să zic, ai putea pe lângă "mesele îmbelșugate" să faci și sport, poate așa îți va mai crește masa musculară. Totuși, cred că cel mai bun sfat ar fi să te accepți pe tine însăți așa cum ești. happy