| marionedelcu1234 a întrebat:

Buna, am aproape 18 ani si de-a lungul timpului am vorbit cu mai multe fete dar nu s-a legat niciodata nimic, fie ca n-a fost sa fie, fie din vina vreunuia. Si am trecut prin multe am invatat(credeam) multe dar acum imi place de o fata si efectiv sunt total blocat. Adica, nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea, nu am avut tangente pana acum cu ea doar contacte vizuale daca pot incadra asta la tangente. Si nu am nici cea mai mica idee cum s-o fac sunt intr-un blocaj imens psihic, si cand o vad ma panichez, nu stiu ce sa fac, cum sa intru cu ea in vorba si sa discut cu ea. Stiu, e penibil ce spun dar va rog cine poate sa ma ajute cu sfaturi. Multumesc frumos!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Incepi prin a fii foarte respectuos si dragut cu ea, ii zambesti, o saluti intotdeauna primul si cand o intalnesti, intreb-o ce mai face, cum ii este ziua samd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde o vezi de obicei?

| marionedelcu1234 explică (pentru anonim_4396):

La liceu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru marionedelcu1234):

In primul rand, ca sa scapi de blocajul asta, imagineaza-ti ca si ea face kk, da? Si ea e om.
Bun. Cand o mai vezi, du-te la ea direct si intreab-o daca face mate sau nu stiu ce materie cu profa/ul tau si de stie de adus testele corectate. Ma rog, o treaba din asta si pleci. Si apoi o sa va salutati etc. Important e faptul ca ai spart gheata.