Nu stiu ce sa zic Nu sunt in situatia ta.Dar oricum sufletul conteaza mai mult, si cei care incearca sa isi bata joc de tine nu merita atentia ta.Nu esti singura persoana mica de inaltime din Univers.
Nu conteaza ca esti ceva mai mic de inaltime. Nu-i lasa sa-si bata joc. Demonstreaza-te ca esti mai bun ca ei. (sau de fapt chiar de aia isi si bat joc. Ori le e frica de tine pe diverse domenii ori chiar se simt inferiori tie mental). Incearca sa gandesti asa. Oricum, comportamentul lor lasa de dorit. Mult noroc. Si incearca sa faci tractiuni la bara sau sa joci baschet. Poate reusesti sa mai cresti.
Persoanele care se iau de tine sunt asa in general,pentru ca si daca ai fi inalt tot sau lua de tine, iti spun din experiente dar daca ii ignori asta ii face sa se enerveze ca vede ca nimeni nu ii baga in seama, deci nici tu nu ar trebui sa ii bagi in seama
Nu ii lua in seama toti au defectele lor.Cei care fac asta sunt doar niste frustrati care din lipsa de activitate neuronii lor sunt in perioada de pauza.IGNORA-I.Stiu cum e sa rada cineva de tine.Acele persoane nici nu merita atentia ta...pararea mea.
RoxiutzaRux întreabă: