| anamaria2g8 a întrebat:

Am aproape 19 ani si de ceva timp ma tot plang deoarece am sanii mici, ii detest. Vad fetele de 15-16 ani, frate atat de dezvoltate zici ca au 20 si ceva, stie careva cum as putea sa-mi maresc sanii fara a apela la medici etc?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa nu faci cancer mamar daca sant mici

| Adry05 a răspuns:

Si cu ce te ajuta ca ai sanii mari? O pierdere imensa sa nu stea barbatii sa se holbeze in decolteu tau, nu?

| corbulalbrosu a răspuns:

In afara de operatia de marire a sanilor prin introducerea de implant mamar, nu exista nicio alta metoda care sa aiba rezultate certe, adica concrete. Dimensiunea si forma sanilor este determinata de informatia genetica transmisa si existenta in cromozomii din componenta ADN-ul tau, informatie unica si definitiva care este imposibil sa fi modificata prin metode empirice sau medicale ulterioare. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

În loc să te bucuri că peste 20 de ani vor fi la fel de tari și drepți... sau de faptul că suntem o mulțime de bărbați care adorăm sânii voștri mici...

| Freya1 a răspuns:

Fiecare are constructia lui si se dezvolta cat ii permite copul.
Nu exista nici un remediu ce iti fac sani sa creasca in afara de operati estetice.

| Donsavas a răspuns:

Exista mai multe metode doar ca tin de estetică medicală. Ei se măresc temporar in sarcina. Mărimea tine de stratul de grăsime sau de acumularea țesutului muscular in zona toracică. Parerea mea de bărbat e că si sânii mici sunt foarte sexy, ba chiar mai sexy decât ai unei femei aparent mature după fizic. O femeie e un tot, nu doar un corp pe bucăți. Pentru mine, maturitatea femeii se observa si in gândire. E extrem de excitant psihologic sa vezi o femeie matura din ambele puncte de vedere. Nu doar un corp tras la xerox.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri pentru asa sani PERFECTI; doar nu vrei sa concurezi cu Vacuta Milka!?

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca asa sunt de la mama natura nu prea ai ce sa faci in afara de implant mamar -chiar nu e cazul sa apelezi la asa ceva. Am auzit de tinctura de marar /creme pe baza de aceasta planta si nu numai dar nu prea cred ca ar efecte. Un bust mic dar ferm, cu aspect tonifiat mi se pare mult mai atragator decat unul generos dar cu aspect flasc. Sa fim realisti, de al lungul vietii in special dupa sarcina si alaptare sanii se lasa, isi pierd din fermitatea din adolescenta si multe femei cu sanii mari care se bucurau de complimente odata ajung sa se sature de dimensiunea lor si aspectul lasat, flasc. Si au nevoie de un sutien bun care sa le sustina greutatea si pentru estetic bineinteles. Un bust prea mare da dureri lombare/cervicale. Nici eu n am fost prea inzestrata de la mama natura dar nu m-am plans niciodata dimpotriva ma declar multumita. Nu m as fi vazut niciodata cu niste balcoane imense mai ceva ca femeile din ultimul trimestru de sarcina. Si fetele cu sanii mici mi se par mai finute si cu un aspect mai delicat. Unii barbati prefera mai bine un bust micut decat unul siliconat. Nu trebuie sa fii atat de complexata de acest aspect si incearca sa ti accepti trupul asa cum e. Apoi cu totii avem imperfectiuni si putini sunt aceia multumiti 100 la % de aspectul lor fizic. O persoana optimista, zambitoare, sigura pe ea emana mult sex-appeal si va atrage multe priviri indiferent de forma corpului ei. Numai bine

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu există nicio soluţie, fără implant mamar. Cremele, masajele si alte asa-zise soluţii minune, nu funcţionează.