anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am asa o problema, nu chiar o mare problema, dar totusi pentru mine e destul de importanta, deci nu stiu ce sa fac, am nevoie de niste sfaturi asa mai "sanatoase", asa deci eu sunt indragostita de un baiat, eram impreuna cu el de la 12, 5 ani, acum am 16 ani, deja nu suntem impreuna de un an si ceva luni si nu stiu precis daca are vreo prietena, dar vara asta avea, ea acum plecase in America(ea acolo traieste), si nu stiu daca mai comunica, mi-a scris de vreo 4 ori mesaje, si si eu i-am scris si comunicind asa mi-am adus aminte de vremea ceea pe cind eram impreuna si comunicam cam ziua intreaga si clipele petrecute impreuna, si tot vorbeam noi asa, dar el nu prea vrea sa vorbeasca cu mine si cam raspunde asa "sa nu zica ca nu vrea sa vorbeasca cu mine" ((eu ii scriu doua rinduri, el raspunde cu 3 cuvinte in cruce. Deci nu stiu ce sa ma fac, ori sa il uit complet, sa ma concetrez pe invatatura(nu va faceti griji, asta si fac), ORI sa lupt pentru iubire? Nu vreau sa ii spun ca inca il mai iubesc fiindca mi-e frica ce o sa raspunda, cum o sa reactioneze. Mda! Sper sa ma ajutati! Va multumesc! O zi buna happy

Răspuns Câştigător
| KiddaDot a răspuns:

Eu zic ca,inainte sa incerci sa uiti complet ce a fost, sa ii propui sa va intalniti. Sa vorbiti despre ce a fost intre voi, si daca amandoi simtiti ca puteti sa o luati de la capat, nu evitati! Daca asta vine doar din partea ta, las-o balta. Uita-l! Sti cum e ...gradina e mare! NEXT!:*

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai uita înapoi, viața trebuie să meargă înainte!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Eu zil sa-l uiti complet