| RockStar a întrebat:

Buna sad.
am auzit ca la niste fete ii place de prietenul meu.
sunt foarte geloasa straight face
El mereu sta langa mine cand mergem undeva dar am o frica in mine si mereu ma gandesc " acum el poate vrea sa fie cu alea ".
Nu stiu de ce simt asta si de ce cred asa ceva straight face
Habar nu am ce este cu mine sad
Ieri s-a intamplat ceva " ciudat " sau legat niste fete de mine, pentru niste minciuniioh go on, i-am zis la mama. si normal mama i-a zis la tata. ma suna tata si imi spune sa il dau pe prietenul meu la telefon... il dau si discuta ce discuta straight face si inchide telefonul si mi`l da si il intreb ce i-a zis. si o zis ca nu conteaza. m-am simtit ca o proasta oh go on si ma gandeam cine stie ce i-a zis tata straight face.
sadsadsadsadsad. si sa crizat straight face. Nici eu nu eram in apele mele deoarece sunt satula pana peste cap de atatea minciuniioh go on... Etc. Ce as putea sa fac sa nu se mai lege lumea de mine fara nici un motiv? ii Ciuda? x_x. Nu pot intelege nici acum ce am facut :o. Infne. oh go on.
Oare fac o mare prostie... sau mai bine zis am facut o mare prostie... ca i-am daruit lui propria mea viata / sufletul meu totul din mine ( nu va ganditi la prostii :o ) vreau ca el sa fie ultimul baiat din viata mea. :-

Răspuns Câştigător
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Deci incep prin a-ti spune ca atunci cand tu auzi ca unei fete ii place de iubitul tau ar trebui sa te simti mandra pentru ca inseamna ca si alti vad in el exact ceea e ai vazut tu(adica frumuseste afectiune etc.)iar daca el nu ti-a dat motive nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi prea mult.la urma urmei poate sa il placa o lume intreaga daca el vrea sa fie cu tine! funda?

2 răspunsuri:
| Biu90 a răspuns:

Ai gresit pentru ca ai reactionat mai ales daca el nu ti-a dat niciodata motive sa faci asa. Acorda-i incredere si impreuna veti trece peste toate!

| Jony123 a răspuns:

Se vede ca sunteti niste copii, acum hnu te supara pe mine dar ar trebui sa va apucati de invatat, nu sa umbli cu prostii, parintii tai nu stiu ce fac dar ar trebui sa aiba mai multa grija de tine!