Am auzit si eu faza asta, si sa zicem ca pare credibila, daca bei ulei inainte si dupa alcool, va tine alcoolul la fund, la suprafata fiind uleiul si astfel acei vapori de alcool nu vor putea fi asimilati si se vor duce mai departe, fara a se duce la creier.
Si daca vrei faza fara ulei ( sa nu fie gretos) e bine sa mananci bine inainte de betie, sa fie stomacul plin si sa fie mai greu pentru alcool sa isi faca treaba.
Am auzit şi eu de asta, dar nu am încercat. Mai bine încerci să bei cu măsură.
Asa spun unii ca sa-ar cra un gen de dop. Sorry nu beau deci nu stiu ce sa-ti zic
Am vazut asta intr-un film. Care e scopul? Expira bautura si vrei sa o consumi toata o data?
Băăăă, păi care mai e farmecul? Ia-ţi un suc dacă vrei să bei fără să te-mbeţi.Cum spune un apropiat : "Degeaba bei dacă nu te faci de că**t" !
Stiu ca daca vrei sa nu te imbeti, trebuie sa maninci seminte intre timp.Nu stiu daca merge, dar cred ca da, ca pina la urma si ele contin ulei.
Am mai auzit si eu una.cica grecii sau romanii inainte de o petrecere mancau varza cruda sa poata sa bea cat vrea.acuma nu mai stiu daca era pentru greturile de dupa sau sa nu se imbete asa de usor
Am auzit si eu. Da, e adevarat.Nute imbeti si poti sa bei foarte mult alcool. Dar la un moment dat (nu stiu sigur ce se intampla cu uleiul) trece efectul si "iei somn" sau chiar poti intra in coma alcoolica(depinde cat bei). Oricum ai grija!
Testat 100% de mine 2 am baut ulei si 2 nu.
Eu am fost printre cei ce am baut ulei
In prima zi cei ce nu au baut ulei erau beti amandoi. Iar eu cu un prieten nu aveam nimic.
Dar a doua zi cei ce nu au baut ulei erau putin ametiti si ii durea capu.
Dar eu si cu prietenul meu ce am baut ulei, uleiul s-a intors in burta si a venit tot alcoolul la suprafata => morti de beti.
La o petrecere unde poti sa bei oricat si nu te inbeti, dar a doua zi e mai rau ca orice betie.
1. Nu manca bine inainte de a bea ulei pentru ca iti va vebi rau. Toata chestia cu uleiul este adevarata dar trebuie sa bei 1-2 guri de ulei si dupa aia ce bautura vrei pentru ca uleiul va crea o bariera in stomacul tau. Partea nasoala e ca atunci cand te intinzi sa te culci. uleiul incepe sa se agite in stomac...si sa zicem doar ca nu mai dormi in noaptea aia (sau dimineata)
Da este o metoda buna, daca nu bei ca spartu 100 de l vin.Pentru siguranta dupa ulei sa nu vomiti bea si niste zeama de lamaie!
Am auzit si eu despre asta...si pot spune ca e un MIT... Uleiul nu iti face mai nimic(decat greata, poate). Singura modalitate de a nu te imbata este sa nu bei. Cred ca asta iese din discutie, deci ai grija cat bei.