| filoteia a întrebat:

Am auzit de curand ca a murit MisakoYui... Prima oara cand am auzit nici nu mi-a venit sa cred... Imi pare foarte rau pentru ea. Dar de ce a murit?

2 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Am dat de ea pe youtube dar nu imi vine sa cred ca e moarta, m-am uitat prin clipuri, nici un comentariu nimic, chiar nu stia nimeni ce s-a intamplat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.facebook.com/PaginaCelorMaiBunePrietene/posts/438307379620823
sau daca nu-ti merge link-ul
R.I.P MISAKO YUI. Este o fata numita Rebeca de 20 ani de pe youtube, multi nu o stiti. Acum am aflat ca pe 6 august s-a stins, si chiar imi pare rau. Nu imi permit eu sa va spun de ce asa ca o voi lasa pe mama acesteia sa spuna motivul. *eu sunt mama acestei printese, va spun eu de ce a murit ca sa stie toti..doctorii au spus ca datorita unei suparari foarte mari s/a declansat hemoragie in pancreas,nu ar fi avut nici o minima sansa,moarte sigura, pancreatita hemoragica acuta cu infarct miocardic, asa a murit fata mea, DUMNEZEU a vrut sa o ia, de/asta nu i/a dat nici/o sansa.* acestea au fost vorbele mamei sale. Imi pare rau. chiar foarte rau, a fost intrebata pe youtube cum se vede peste 10 ani, iar ea a zis * o femeie de succes *. La inceput nu mi-a venit sa cred asa ca am cautat informatii, si da, este real din pacate. Daca vreti sa vedeti cum arata va las si canalul sau de youtube. Era o fata draguta, si nebunatica. canalul de youtube este http://www.youtube.com/user/MisakoYui. ATAT, R.I.P, iar daca vreti sa vedeti informatii, poze, etc. cautati IN MEMORIA LUI MISAKO YUI pe facebook si da-ti un LIKE indiferent ca nu aveti o legatura cu ea. R.I.P inca o data