| ☆ Danny☆ a întrebat:

Am auzitca din cauza cutremurului din Chile, pamantul s-ar fi miscat de pe axa lui cu 8 cm ceea ce zic unii ca este foarte mult.Asta inseamna ceva rau?! Ce s-ar mai putea intampla? De fapt...Doar Dumnezeu stie dar imi mai puteti da detalii? Multumesc!:*

12 răspunsuri:
| fluturasul a răspuns:

Din cauza faputul ca axa sa miscat cu 8 cm ziua s-a micsorat cu cateva milisecunde asta inseamna ca vom murii mai repede

| dyenutza01 a răspuns:

Pai, din aceasta cauza, zilele sunt putin mai scurte, insa, daca se mai intampla astfel de lucruri, peste cateva milioane de ani, aceasta diferenta de scadere a zilei va fi vizibila! ne-a spus profa de geografie

| bernaaaaa a răspuns:

Pai nu cred ca s-ar intampla alt ceva rau

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O dată cu mișcarea axei s-a micșorat și ziua.
Nu este bine și devine mult mai vizibil dacă se mai repetă astfel de cutremuri.
Pa, pa.

| louis3 a răspuns:

Seismul din Chile a modificat axa Pamantului si a micsorat ziua cu 1. 26microsecunde!

| Art a răspuns:

Adevarat ca afecteaza Pamantul dar asta n inseamna ca trebuie sa te speri...Gen eu cred ca totul duce la o schimbare in mai bine sau in mai rau, nu stiu, dar cert e ca nu cred ca vom muri sau ceva de genul...

| JustMusic a răspuns:

Profa de geogra nea spus ca ziu e mai mica jsi ca nem indepartat de soare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dyenutza01, nu trebuie sa treaca milioane de ani, cititi putin despre 2012, se spune ca in ziua de astazi din 24 de ore sunt 16 ore efective...

| Marii a răspuns:

Http://www.descopera.ro/......ata-zilei. Altceva mai rau nu cred ca s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haide mei ma lesi astea sunt aberatii cutremurul din CHile a fost de mult tare asa ca oh go onj.