| Anonim13912 a întrebat:

Am avut azi o zi ciudata. De dimineata cand am fost la scoala am fost bine adica ca de obicei si intr-un moment dat am avut un sentiment foarte placut, eram foarte fericita dintr-o data. Dupa ce am venit acasa am dormit vreo 2 ore si dupa ce m-am trezit a trebuit sa ies sa cumpar ceva, eram foarte ciudata imi venea incontinuu sa plang. Parca orice as face sau as gandi fac rau si mi se pune un nod in gat. oare stiti de la ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| Xtina19bbb a răspuns:

Stresul,supararile sunt niste lucruri normale in viata fiecaruia.chiar daca tu crezi ca dupa ce ai trecut de o perioada stresanta, totul e ok, subconstientul tau nu e pe acceasi pagina cu tine.nu trebuie neaparat sa realizezi lucrurl asta.dar supararile se aduna si se poate ajunge la un moment in care paharul sa fie plin. daca situatia asta continua te sfatuiesc sa mergi la un doctor si sa-i spui toate lucrurile astea.mie mi s-a intamplat si doctorul mi-a spus ca este anxietate.mi-a dat niste medicamente si mia trecut.este ceva cat se poate de normal.de asemenea asta cum a scris si BigG poate fi si o dereglare hormonala datorita sindromului prementrual.la fel trebuie sa mergi la medic pentru ca aceasta perioada nu ar trebui sati afecteze viata.nu te speria, nu este nimic grav.si daca medicii te sperie atunci am citit ca sportul ajute foarte mult in ambele cazuri, ridica nivelul de endorfine. Succes

3 răspunsuri:
| BigG a răspuns:

Dereglari hormonale sau instabilitate psihica

| Anonim13912 explică:

Mersi de raspunsuri baieti! happy

| Muse2001 a răspuns:

Presupun ca ești o persoană bipolara iti schimbi repede starea emoțională. ești precum o zebră, alb sau negru niciodată gri