Ce ti se intampla acum este un test pentru tine.
Aproape toti care au fost bullied s-au schimbat in bine datorita scarbelor astora de oameni.Au devenit mai puternici.
Tine minte ca oamenii slabi nu supravietuiesc in societate.Cel putin metaforic.Pentru ca exista si riscuri de sinucidere din cauza asta.
Te intreb asa:
Baietii aia sunt cu ceva mai buni decat tine? Sunt mai interesanti, mai extraordinari fata de restul lumii?
Nu cred ca sunt.Si chiar daca ar fi,nu ar insemna nimic.
Pentru ca oamenii sunt indiviualisti. Oricat de mult ar fi altii apreciati de societate, daca acestia te ofenseaza, ai tot dreptul sa ii ataci si tu, sau sa te aperi.
Dezlantuieste-te de morala din ziua de azi, comform careia e bine ignoranta.Adica sa ii lasi sa isi fac ade cap cu tine.
Nu prin asta se impune respectul!
Respectul se impune prin agresivitate, daca ei au folosit agresivitatea.
Cand cineva iti da o palma peste obraz, nu-l intoarce si pe celalalt, ci da-le doua palme, da-le inca trei pumni sa se invete minte! Metaforic.Pentru ca nu ai conditia fizica incat sa ii bati.
Doar apara-te, si ai sa vezi ca atunci cand te vei apara prin cuvinte te vei simti mai bine.
Stiu ca pare greu, dar nu ii mai ameninta cu diriginta.Nu te muta la alta scoala.Doar stai acolo si experimenteaza suferinta.Ca un erou propriu, apara-ti propriul teritoriu, adica persoana ta.Nu lasa lumea sa te dezonoreze prin acte de genul bullying!
Nu mai plange,ci doar ia atitudine,ca doar asa vei reusi in viata.
Oamenii care plang si spera sa ii ajute vreo entitate supranaturala vor fi surprinsi ca nimeni nu ii poate ajuta,decat ei insisi!
Ajuta-te singura!
Raspunde inapoi cu aceeasi moneda!
Nu spune ca incerc,ci spune ca asa va fi!
Descurca-te singura,nimeni din lumea externa nu te poate ajuta.
Astia care practica bullying-ul au ca tinte persoanele slabe care nu stiu sa se apere,cum esti tu.
Odata ce te vei schimba, se vor opri.
Si daca nu se opresc, continua acest razboi pana termini scoala.
Va fi un antrenament bun pentru viata.
Daca nu reusesti sa te schimbi si sa-ti inlaturi slabiciunea si timidiatatea in adolescenta, mai tarziu cand vei fi adult, caracterul va fi deja format si nu vei mai avea posibiliatea sa-l schimbi. Poate doar extrem de greu.
Vei pierde tot din cauza slabiciunii.
Mult succes.Scapa de lanturile timiditatii si ale slabiciunii si invata sa-ti traiesti viata cum trebuie fiind puternica!
Daca practici ce ti-am spus si iti va ajuta, sa le transmiti ca Deaad de pe TPU isi baga *** in voi.
Muta-te in alta clasa sau alta scoala.
In fiecare clasa sunt unii care vor sa-si manifeste `inteligenta` purtandu-se urat cu altii si mereu tind spre astia cuminti, care nu raspund, ignora, si singura metoda de aparare e `te spun lu diriga`.
Twister09 întreabă: