Eu zic sa te gandesti de 2 ori... Adica daca el a fost prost si a facut asta, nu trebuie sa te cobori la nivelul lui. Aratai indiferenta pentru ca asta doare cel mai tare. Si ce rezolvi ca il desparti?! Daca e sa fie cu ea, va fi! Pentru ca daca asa le este scris, ea il va ierta! Dar karma exista si poate o sa se gaseasca si la el "una" care sa i-o faca. Si daca actualul tau prieten te iubeste, nu ar trebui sa aiba incredere in el. Lasa-l sa vada ca tu nu stai in niste minciuni si nu pica tu de "proasta" iarta-mi expresia. Daca te iubeste ii va fi greu fara tine, si o sa vina ziua cand el se va intoarce la tine! Eu iti dau un sfat in legatura cu fostul : Nu te pune cu prostul pentru ca te va aduce la nivelul lui, si apoi te va bate cu experienta!
Din moment ce inca mai este cu tipa respectiva, uita l. Stiu ca e greu dupa 3ani, dar daca va impacati gandeste te ca din moment ce ti a calcat stramb, e posibil sa o faca iar. Parerea mea este sa rupi orice legatura cu el si sa nu dai dovada ca esti o persoana infantila trimitandu i fetei poze, filmulete. Ignoranta este cea mai buna arma. Succes!
Salut vreau sa-ti spun doar ca nu merita, cea fost lasa in trecut si incearca sa te gindesti la tine fa ceea ce iti aduce placere. Fiindca razbunarea doar pare ca e dulce si-n acelasi timp iti faci rau tie gindindute la cea fost.