Buna.
Eu te inteleg ca ai iubit si inca il mai iubesti,dar nici chiar asa.
Am iubit si eu,stiu cum e,dar nici chiar asa.
Daca a vazut ca'i permiti multe si te mai si milogesti de el cand e tot vina lui,probabil ti-a vazut slabiciunea.
Constientiza ca daca te certi cu el azi,maine tot tu de duci la el,chiar daca e vina lui.
Unii baieti sunt asa sa nu fie luati peste picior,dar caracteru difera de la unu la altu.
Eu zic ca e mai bine sa-l uiti si sa-ti vezi de viata ta si el de a lui, eventual ramaneti la stadiul de amici.
Acum sa vorbim putin despre actualul.
Zici ca nu prea ai sentimente pentru el si te-ai cuplat cu el doar sa-l uiti pe fostul.
Toate bune si frumoase pana aici.
Dar daca baiatu investeste sentimente? E frumos sa sufere si el apoi cum ai suferit tu?!
Eu zic ca nu daca zici ca iti vorbeste frumos si e atent cu tine.
Gandeste-te bine ce vrei, daca nu esti sigura pe tine, macar spune-i acum, mai tarziu va fi mult mai afectat de raspuns.
Acum e alegerea ta ce faci mai departe.
Dar daca pe viitor ai aceias atitudine fata de cineva care e indiferent cu tine si iti adreseaza injuraturi ca ceea de mai sus, nu stiu ce sa zic, bunatatea =slabiciune si tu ai de suferit...
Mult succes pe plan sentimental
Sincer incearca sa il uti, daca te vei reimpaca cu el va face la fel, incearca sa il uiti.Ai avut norocu sa intalnesti un baiat de treaba..., profita de ocazie, rar intalnesti baieti ca si actualul. Sper ca te-am ajutat...