| roxyana03 a întrebat:

Buna
Am avut o relatie de 4 luni jumate... cu un baiat s-a dovedit ca lui ii placea mai multe fete nu doar una, am aflat ca el era intr-o relatie de 9 luni cu alta fata, deci eu am fost mintitasad, il iubesc enorm, nu stiu ce sa fac, acum cateva zile am iesit eu, el, si fata cu care are relatia de 9 luni, se saruutau in fata mea eram distrusacrying, ce sa fac? azi fata mi-a propus sa merg cu fostul meu iubit adica acctualu al ei, sa mergem aman2 cu masina lui sa o lom pe ea din Tg-Jiu eu acum ce sa fac? mama mea nu-mi da voie sa merg cu elsad nu vreau sa-i zic ca merg cu el sa o lomcrying sa-i zic altceva dar ce? am nevoie de ajutor urgent, imi trebuie un respuns in 3 orebig grin va rog:X
FUNDA+VOTlove struck

4 răspunsuri:
| MissmysteriousS a răspuns:

Sfatul meu cel mai bun este sa te desparti de el pentru ca iti face mult rau,incearca sa te indepartezi de el,incearca sa renunti la ideea de a merge in targu-jiu,razbunarea nu aduce a bine, lasa lucrurile sa vina de la sine, si incearca sa-ti refaci viata...

| Jesss a răspuns:

In primul rand nu numai tu ai fost mintita si ranita, gandeste-te ca tu ai fost a doua nu prima sa iubita, si daca cu atata lejeritate a stat cu amandoua timp de 4 luni inseamna ca nu va merita pe niciuna. Nu cred ca mai are vreun rost sa mai ramai cu el. As vrea sa te mai intreb, cati ani ai?

| roxyana03 explică:

Va rog ajutati-masad... ce sa-i zic mamei mele? si ce sa fac sa merg cu el? doar noi 2? va rog ajutorcrying dati-mi si mie sfaturi ce sa ma fac sunt distrusacrying crying."ALESSIA"

| roxyana03 explică:

Am 15 ani