Solutia este sa nu mai ai contact cu el de nici un fel si sa stergi, arunci orice amintire ai cu el. Eu asa am facut cu fosta si nici nu mai ma intereseaza de ea.
Intrerupe legatura cu el. Daca nu iti e indiferent iti faci rau incercand sa-i fii prietena... O zi faina!
P. S. Trimite-mi mesaj pe privat daca vrei sa mai vorbim.
E greu pentru ca voi da cu el ochii in fiecare zi la liceu si in plus are nr meu de tel... daca rup orice legatura cu el nu mai vb pe mess, sterg nr de tel. dar el cand va vrea sa vorbeasca cu mine imi trimite sms sau ma suna. Si sincer nu as vrea sa ma cert cu el... complicat...cred ca nici eu nu stiu ce vreau... o zi buna in continuare
Neata. zici ca v-ati despartit? atunci incearca sa fi cat mai distanta de el si incearca sa nu mai ai contact, sa nu mai intre in viata ta. dintr-o "greseala"stergi tot c e legat de el. iti vei cauta o ocupatie care sa iti ocupe aproape tot timpul in care te-ai gandi la el si cu timpul va trece. timpul vindeca orice rana.succes
Poi...in cazul asta combina`te cu nimic
Glume d TPU!
mai pai nu-i mai da atentie...incearca sa-l evitzi el dupa cate vad ai spus ca iti povesteste de fostele...sincera sa fiu asi spune ca si el inca mai simnte ceva pentru thne! orqm. evit-al na`re rost sa suferi p urma! pup