Pai daca te incurci cu toti golaneii si smecherasii strazii noi ce sa-ti facem? Daca era un baiat matur, cu capul pe umeri (cam asa trebuie sa fie un baiat ca sa fii cu el) nu`ti zicea in veci asta.
Oricum, ce a zis el a fost din ciuda ca te-a vazut simtindu`te bine. Chitros baiatul, numai sa-l iubesti iti vine. Habar nu am cum poti sa plangi din spusele unui prostanac cu aere de 'foarte popular in cartier', in locul tau mi-as fi vazut de distractie si i`as fi aruncat un ranjet superior ca sa vada cat de penibil e.
Open your eyes, this loser is not the only one boy in the world!
Daca asa de urat se comporta cu tine inseamna ca nu a tinut la tine ci poate doar i-a placut sa fie vazut cu tine. Sfatul meu este sa treci peste, va fi greu cei drept dar vei reusi.Sau aceste cuvinte pot fi ca niste masti in spatele carora el isi ascunde dorul si sentimentele pentru tine. Discuta cu el, dar sa fiti singuri si sa lamuriti problema, asta daca vrei neaparat sa obti niste explicati. Bafta
Heii! Povestea Ta este Foarte Interseanta Dupa Cum SE Pare... Vreau' sa iti spun ca..nu toti baieti sunt asa.Dar in Mare Parte Da! Daca am Reusit sa inteleg povestea, ce am desprins eu din ea este ca nu a tinut la tine'...Totu a fost asa..ca o gluma pentru El.Ce Vreau sa iti Spun e. Viata Merge inainte! Trebuie sa uiti Tot Ce sa Intamplat! Timpul Va Da' uitari a tot ce s-a intamplat, va Vindeca Tot..Si Iti Garantez ca Totul Va Fi Bine'
Imi pare foarte rau pentru tine.Nu ar trebui sa mai pui la suflet tot ce iti spune el sau ce face! Esti tipul de om cu un suflet tare fragil...ar trebuii sa fii indiferenta! Nu te merita oricum.Da-l dracu si gandeste ca imediat incepe scoala, cu noi provocari si etc.....gandestete ca asta nu e singura data cand o sa suferi asa in viata! Toate cele bune!