Daca spuneai si motivul despartirii poate ne era mai usor sa ne dam cu parerea...
Atunci cand trece pe coridor si trece de tine fara sa te vada pride-l de mana astfel el o sa se intoarca spre tine.Fi ferma, uita-te in ochi lui si spune-i ca ai observat ca se face ca nu te vede de cand v-ati despartit si ca iti pare rau daca l-ai suparat cu ceva sau nu l-ai inteles.
Spune-i ca il astepti in parc dupa ore la un loc ora stabilita ca sa discutati de ce te sictireste si unde l-ai suparat.
Acolo sa il intrebi de ce s-a suparat iar el asi va spune argumentul, tu insa sa nu il contrazici si sa spui Ok chiar pune intrebari asta il va face sa stie ca esti atenta.
Dupa ce a terminat spuneti propriul argument elegant si calm.
La sfarsitul intalnirii spune-i ca trebuie sa ramaneti prieteni si ca n-ar trebui sa va evitati.
Daca dupa asta vrea iar sa fiti iubiti nu accepta.
Apropo voi v-ati certat deoarece tu nu l-ai inteles dar el spera totusi ca ai sa intelegi data viitoare "intorcandu-se primul dar s-a saturat. El este suparat pe tine deoarece nu l-ai inteles de atatea ori si se razbuna pe tine vazandu-te cum suferi ca nu te baga in seama.
Te rog sa-mi scrii daca a mers sau nu pe mail.
Cit timp comunicam el imi spunea ca vroia totul sincer, si cica nu prea vede asta in mine si incercam sa ii arat ca sunt sincera, dar cauza despartirii a fost ca nu ma vede ca persoana lui, asa a zis el. Chiar merita sa-l opresc si sa fac prima pasul?
Scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme dar am avut un program incarcat.
Pai nu sunt in masura sa-ti spun daca merita sau nu, asta doar tu decizi.
Dar est cam ipocrita nu crezi, pentru ca initial spunea-i ca te doare sufletul iar acum te intrebi daca merita sa schimbi ceva.
Bine... presupun ca te-a speriat planul meu pentru ca este prea indraznet dar gandeste-te la viitor adica oare cum va fi relatia voastra?
Pai el te va evita pana cand va vedea ca nu-ti mai pasa ne mai avand satisfactie. Apoi relatia se va racii de tot iar voi doi nu o sa mai vorbitii si o sa va evitati poate chiar o sa va urati.
Tu ce vrei?
Sa nu mai vorbiti vreodata sau sa ramaneti amici.
Ce alegi frica de indrazneala planului sau sa alegi dragostea aratandu-ti ca iti pasa?
Adevarul este ca da trebuie sa faci primul pas sau situatia se va inrautatii pe parcursul timpului.
Uite tipul este cam poet nu am inteles ce vrea sa spuna dar asta
este scopul intalnirii din parc.
Un sfat: atunci cand il abordezi sa fii indiferenta in sensul ca sa ai impresia ca nu iti prea pasa de ce o sa iasa. Poate pare o tampenie dar acest lucru te va face sa ai o stare de calm.
Cand stapanesti indiferenta foarte bine vei vorbi cu el cu aceeasi atitudine lejera ca atunci cand vorbesti cu cea mai buna prietena.
NU MAI TRAITI IN FRICA SI IN REGRETE TRAITI ODATA DRAGOSTE, OPUSUL FRICII. OAMANII VOR FI FERITITI ATUNCI CAND VOR FACE NUMAI ALEGERILE DIN DRAGOSTE.
Gandeste-te la nickname meu (eu cred ca vei reusii omule!)
Fie ca mereu sa faci alegeri din dragoste nu din frica.