| 12789 a întrebat:

Am avut un prieten [ amic ] foarte bun in care am avut incredere dar m`a jignit de cateva ori si m`a mintit si m`am hotarat sa nu mai vorbesc cu el, iar acum una dintre prietenele mele cele mai bune vorbeste cu el non`stop, se intalnesc, isi dau mesaje, se suna, si ma deranjeaza maxim acest lucru si i-am spus ca ma deranjeaza dar ea mi-a zis ca ei 2 se inteleg foarte bine si ca eu si cu respectivul prieten am bagat`o la mijloc si nu are ce sa faca. si continua sa iasa impreuna azi chiar i-am surprins tinandu`se in brate. si nu stiu ce sa fac si cum pentru ca daca nu mai vorbesc cu ea nu mai am cu cine sa ies afara. chiar nu stiu ce sa fac. ma puteti ajuta? va rog foare frumos!

2 răspunsuri:
| Dany3l16 a răspuns:

Solutia ar fi sa vb cu ea dar daca el a fost un nesimtit cu tine sa nu-l bagi in seama chiar daca te intreaba [cf?] si sa-i spui frumos: mai nu ma mai intereseaza de persoana ta nu vreau sa stau cu persoanle care nu ma trateaza ca pe un prieten... si o sa iti faci o multime de prieteni...

| IndiferentXD a răspuns:

Deci prietena ta este o profitoare atunci, sunt scarbit de astfel de persoane, daca ti'a facut odata iti va face si a 2 a oara vreo surpriza asta sa fii sigura... sfatul meu e sa ii lasi in pace... cine se aseamana se aduna! Parerea mea este sa te lepezi de ea pentru ca nu se merita. Alte prietene, colege n'ai? orasul e mare, asta daca stai in buc.