| dreamgirl99 a întrebat:

am avut un prieten cu care am fost impreuna 9 luni si inca mai suntem impreuna dar a intervenit ceva el stea latatal lui in acelasi sat cu mine dar acum s-a mutat la mama lui datorita divortului dintre parinti lui el acum e departe de mine.am ma i vb pe mess pe tel dar eu eram singura care il sunam de cand a plecat nu ma sunt niciodat cata stea cu mine in sat ma suna mereu.mai mult acum nu mai raspunde la tel il are inchis.cand vorbeam cu el imi spune ca vine de Paste dar na venit atunci mi-a spus ca vine in vacanta si nu a maiveni... Ce trebuie sa fac sa il mai cut sau sa il las in pace? sa imi fac alt prieten sau sa il mai astept? ast raspuns va rog

Răspuns Câştigător
| blueskydarkeyes a răspuns:

Cum sa iti spun? Relatiile la distanta nu tin. Poate si-a facut o alta prietena si nu mai are timp de tine.Ba mai mult acum il incurci.Sau poate ca mama lui ii spune sa inceteze sa mai aiba legaturi cu acel sat fiindca nu o sa se mai intoarca acolo. Spun asta fiindca daca nu te-ar mai fi vrut atunci nu ar mai fi spus ca vine de paste sau in vacanta. Poate a vrut sa vina dar de fiecaredata a intervenit ceva.Sau poate stie ca il iubesti si acum se joaca cu tine.Dar nu prea pot numi asta joaca. poate ca, cuv. mai potrivit ar fi bataie de joc.Stiu sentimentul ala cand te bucuri foarte tare de ceva si in final afli ca nu se va mai intampla nimic.Ca totul este doar o mare dezamagire.
Eu te sfatuiesc sa il suni si sa discuti serios cu el.Intreaba-l daca mai tine la tine.Care e de fapt situatia.Te mai iubeste? Nu te mai iubeste? Macar sa stii o treaba.
Noapte buna si succes! Sunt sigur ca o sa faci alegerea corecta.

3 răspunsuri:
| Andreea_8316 a răspuns:

Pai lasa-l un timp daca vezi ca nu mai da nici un semn de viata... incearca incetul cu incetul sa il uiti daca nu raspunde si asa

| dreamgirl99 explică:

Dar nici macar nu mai raspunde la tel

| dreamgirl99 explică:

Ms mult lupu 5300