| Loredana_7953 a întrebat:

Am avut un prieten timp de 2 ani insa suntem despartit de 4 luni timp in care eu am avut o alta relatie. Cel cu care am stat 2 ani a incercat sa faca tot posibilul pentru a ma desparti de noul meu prieten si intr-un final a reusit spunand tot ceea ce s-a intamplat intre noi.Insa continua sa ma ameninte ca imi va strica imaginea atat in scoala cat si in societate! Am vorbit cu el si mi-a spus ca scopul lui este sa ma faca sa sufar deoarece nu am vrut sa ma impac si el si considera ca timp de 2 ani eu l-am mintit continu! As putea face ceva?

3 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

De ce nu le spui parintilor tai, eu cred ca daca parintii tai ar trebui sa ia atitudine fata de el, si in ultima faza fa o reclamatie la politie.

| Loredana_7953 explică:

Cel de care m-am despartit recent din cauza fostului nici macar nu mai vrea sa dea fata cu mine nici sa vorbeasca nimic! Si mai jena mi ca suntem in aceeasi scoala!

| Kidly a răspuns:

Pai...si eu am avut o astfel.de problema si o`am spus actualului meu prieten sa se i`a de fostul nu stiu ce i`a facut dar acum nu mai spune nimic de mine(fostul) si (actualul) credea. si l`am intrebat: ''Ma iubesti?'' el: ''da'' eu: ''Atunci daca ma iubesti.crede`ma'' si nu am mai auzit nimic urat despre mine.