| Bettt:) a întrebat:

Am avut un vis cam ciudat... deci. sa va povestesc.
se facea ca aveam o pisica [ eu nu am pisica] si s-a urcat in pom si imediat a facut alte pisici [ foarte multe ] care au inceput sa coboare pe rand [din pom]. dupa aceea au inceput sa alerge toate "in turma" prin gradina si eu fugeam de ele speriata. apoi m.am urcat in masina tatei si am inceput sa conduchee hee, si pe fiecare gard al fiecarei case erau cate 5-6 pisici si m.am speriat si mai tare si am fugit si mai repede. Sper ca intelegeti ce vreau sa va spun. Intrebarea mea este : Inseamna ceva?

Răspuns Câştigător
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Dacă mai ai și alte vise ciudate, te gândești bine la ele și le găsești câteva cuvinte reprezentative. În visul tău avem „pisică" și „mașină". Ăsta a fost pasul unu: să știi ce ai visat.
Pasul doi: dai click aici http://www.interpretare-vise.ro/ și introduci cuvintele pe care le-ai scos din visul tău. Să vedem:
Pisică: semn rău, de ghinion în viitor;
Mașină: relații cu prieteni sau familie începute sau încheiate;
Fiecare vis are o semnificație! Pa pa!

1 răspuns:
| Lora a răspuns:

PISICA: pisica este manifestarea partii feminine din tine. Daca pisica este agresiva iti lipseste duiosie, blandetea, afectiunea si grija fata de ceilalti. Pisica e semn de tristete, de delasare, nesansa. Ai incredere in intuitia si sentimentele tale.