| angelwithgreeneyes a întrebat:

am avut un vis cam ciudat si nu stiu ce inseamna. imi puteti spune ce inseamna?

era pe ziua de 22 -23 cand am visat ca aveam id-ul selenei gomez si ca vb cu ea si o vedeam pe webcam.

(stiu ca pe 22 era ziua ei si d-asta mi se pare ciudat)

si parca a iesit din calculator (nu de tot ) si avea o palarie si un album foto si mi le-a dat.

dupa nu stiu prea multe am plecat pe o strada (eu si ea) spre parca.

apoi nu stiu ce s-a intamplat.

mersi

repet: imi puteti spune ce insemna?

Răspuns Câştigător
| Valisha18 a răspuns:

Inseamna ca e un model pentru tine in unele chestii, fie ca iti dai sau nu seama, si de leaga cateva amintiri de ea ( de la albumul foto), de la comportamentul ei ai invatat cum sa tete descurci in unele situatii care te-au protejat mai incolo de alte probleme ( protejat de la palarie, iti inveleste capul, adica nu e expus loviturilor, de aceea inseamna protectie. Mi-am dat seama de astea cand ai spus ca vorbeai cu ea si o vedeai pe webcam ( era ca o prietena apropiata cu care de consulti si care ti-a oferit nu 2 obiecte obisnuite, ci sfaturi si prin indermediul lor, protectia de probleme).

7 răspunsuri:
| gabitza_4576 a răspuns:

Pai. nu inseamna nimic probabil ca ai adormit cu gandul la ea si din asta ai visat`o.big grin

| Fluture14 a răspuns:

Nu inseamna nimic. subconstientul creeaza lucruri care am dori sa se intample. poate te-ai gandit prea mult la gomez in ziua aia, avand in vedere ca era si aniversarea ei. big grin

| XxLorexX a răspuns:

Daca visam eu asta ma trezeam din somn si tipam! E un cosmar, nu un vis! rolling on the floor

| Useria a răspuns:

Cred ca inseamna ca tu chiar te vei intalni cu ea, sau inseamna ca e imaginatia ta

| LoveChocolate10 a răspuns:

Uneori se spune ca visele sunt exact inversul realitatii.
Dar astea sunt doar mituri.Dar pot fii si adevarate, nu?

| Bia_8296 a răspuns:

Inseamna ca te uiti prea mult la desene animate :] =]]]

| DeeDee_2151 a răspuns:

Unele vise sunt ciudate si nu le putem gasi vreo logica...visele sunt roadele a tot ce a adunat subconstientul tau pe parcursul zilei.Nu te mai faramanta cu asta.Repet,visele sunt destul de ciudate chiar daca le gasim sau nu intelesul happy