Inseamna ca e un model pentru tine in unele chestii, fie ca iti dai sau nu seama, si de leaga cateva amintiri de ea ( de la albumul foto), de la comportamentul ei ai invatat cum sa tete descurci in unele situatii care te-au protejat mai incolo de alte probleme ( protejat de la palarie, iti inveleste capul, adica nu e expus loviturilor, de aceea inseamna protectie. Mi-am dat seama de astea cand ai spus ca vorbeai cu ea si o vedeai pe webcam ( era ca o prietena apropiata cu care de consulti si care ti-a oferit nu 2 obiecte obisnuite, ci sfaturi si prin indermediul lor, protectia de probleme).
Pai. nu inseamna nimic probabil ca ai adormit cu gandul la ea si din asta ai visat`o.
Nu inseamna nimic. subconstientul creeaza lucruri care am dori sa se intample. poate te-ai gandit prea mult la gomez in ziua aia, avand in vedere ca era si aniversarea ei.
Cred ca inseamna ca tu chiar te vei intalni cu ea, sau inseamna ca e imaginatia ta
Uneori se spune ca visele sunt exact inversul realitatii.
Dar astea sunt doar mituri.Dar pot fii si adevarate, nu?
Unele vise sunt ciudate si nu le putem gasi vreo logica...visele sunt roadele a tot ce a adunat subconstientul tau pe parcursul zilei.Nu te mai faramanta cu asta.Repet,visele sunt destul de ciudate chiar daca le gasim sau nu intelesul
RazvanCazan întreabă: